0

Menu

Mačka Teaser Prútik Dual Head Mačka Pierko Pól Hračka S Pevnou Prackou A Prísavky Zábavné Mačiatko Hračky Pre Mačky Rybárske Pól Hračka

Shop: Pet Produktov
Mačka Teaser Prútik Dual Head Mačka Pierko Pól Hračka S Pevnou Prackou A Prísavky Zábavné Mačiatko Hračky Pre Mačky Rybárske Pól Hračka

Mačka Teaser Prútik Dual Head Mačka Pierko Pól Hračka S Pevnou Prackou A Prísavky Zábavné Mačiatko Hračky Pre Mačky Rybárske Pól Hračka

( 0 Recenzie )
€2.37 - €3.65
Kategória: Pet Produktov
Sku: k228237

Informácie o výrobku

Popis:

Interaktívne Hračky: Mačka Teaser Palička je zábavná stĺpci interaktívne hračky a dobrý nástroj na posilnenie mačiatko interakcie pozitívne a vybudovať dobrú pet životný štýl.

Prísavky: Mačka Teaser Hračka môže byť pevne na podlahu alebo na stenu, a vaša mačka bude hrať s ním.Môžete odpojiť stick od základne, podržte ho a hrať sa s mačka.

Skladacie Dizajn: Mačka Pierko Prútik prijme ohybný prút, čo je výhodné pre vás, ukladať a používať.Ak vaše zvieratko nechce hrať sa s ním, to možno zložiť a skladovať.

Široký Rozsah Použitia: Mačka Teaser Palička je vhodný nielen pre mačky, ale aj pre šteniatka, králiky, weasels, groundhogs, atď.To udrží vaše zvieratko radi exteriéri, alebo v interiéri.

Jedinečný Darček: Ak potrebujete darček k narodeninám pre vášho domáceho maznáčika mačka, Mačka Stick Hračka je ideálna voľba, a warmhearted a jedinečný dar, že všetky milovník zvierat bude milovať.

Funkcie:

Veľkosť produktu: 93*7 cm/36.6*2.8

Hmotnosť výrobku: 71g

Poznámky:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Balenie Zoznam:

1*Mačka Teaser Palička

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Mačka Interakcie: Mačka Teaser Prútik vhodný pre vnútorné a vonkajšie interaktívne hry, môže uvoľniť mačka je plný energie, pričom vzťah medzi mačiatka harmonický, pomáha im pomôcť cvičenie.

2.Prísavky Dizajn: Pretože Mačka Teaser Hračka je navrhnutý s prísavkou, môže to byť pevne na podlahu alebo na stenu, a mačka sa hrať s ním.Môžete tiež použiť držať oddelene od základne.

3.Ohybný Prút: skladacia konštrukcia Mačky Pierko Palička je vhodné, aby ste si ju vonku, a ohybný prút nebude zlomená jednoducho tak, že vaša mačka sa môže tiež užite si zábavu vonku.

4.Široko Používané: Mačka Teaser Palička je vhodný pre mnoho druhov mačiatka, je vhodný aj pre šteňatá, králiky, weasels, groundhogs, atď., prináša viac dobré časy na vaše mačací priateľmi.

5.Prázdninový Darček: Ak sa vám páči táto Mačka Stick Hračka, zdieľať lásku s vašou milovníkov mačiek, mačiek je mama, sestra, spolupracovníkom, alebo priateľom, a nech sa vaša mačka hrať šťastne.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - mačky
  • Materiál - nylon
  • Hračky Typ - Tunely
  • Je To Inteligentné Zariadenie - No

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

5.5/6/6.5 palec pet grooming nožnice na vlasy salon modelovanie kadernícke nožnice nástroj sada kadernícke nožnice tijeras

€14.50 - €19.34
( 5.5/6/6.5 palec pet grooming nožnice na vlasy salon modelovanie kadernícke nožnice nástroj sada kadernícke nožnice tijeras hlavné rysy: 1. vyrobené z vysoko kvalitného 9cr13 nehrdzavejúcej ocele, tvrdosť: 62hrc rednutie hodnotiť: 20% až 30% 2. nastavovacia skrutka môže ľahko sprísniť alebo uvoľniť nožnice 3. profesionálne, odolná a odolná holič nožnice, jemný povrch, dobrá ostrosť, a to najmä )
Pridať do zoznamu prianí

Jedno Hubky Filter Biologické Bavlna Akvárium Jedno Hubky Filter Viacúčelový s Prísavkou pre akvárium

€7.73
( jedno hubky filter biologické bavlna akvárium jedno hubky filter viacúčelový s prísavkou pre akvárium funkcie: 1. biologické bavlna: akvárium jedno hubky filter je vybavený biologické bavlna, aby sa zabránilo malé ryby a krevety z toho, že je nasávaný do filtra. 2. úspora miesta: akvárium jedno hubky filter už zaberá viac miesta a je ideálny pre použitie v malých akváriách. 3. odnímateľný )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilé Zvieratko Čipky Bib Sliny Uterák S Sladké Luk Stožiare, Kvet Mačka, Pes, Pet Náhrdelník Dekorácie Golier Bandana Pet Príslušenstvo

€3.40 - €5.67
( roztomilé zvieratko čipky bib sliny uterák s sladké luk stožiare, kvet mačka, pes, pet náhrdelník dekorácie golier bandana pet príslušenstvo veľkosť informácií xs:15-20 cm s:20-25 cm m:25-30 cm )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs HTO holennej kosti Osteotomie Nôž Kosti Nôž Tenké Osteotome Nehrdzavejúcej Ocele Veterinárnej Ortopedické Nástroja

€26.35 - €37.64
( 1pcs hto holennej kosti osteotomie nôž kosti nôž tenké osteotome nehrdzavejúcej ocele veterinárnej ortopedické nástroja názov produktu: kostí rezacím nožom materiál: stainlese ocele typ: šírka---10 mm/15 mm/20 mm/25 mm celková dĺžka: 24 cm balenie zoznam: 1pcs vyberte si prosím typ, čo potrebujete. )
Pridať do zoznamu prianí

Pet zelené krmivo Mat Pet Sniffing Pad Polyester pre Psov

€24.53 - €33.61
( pet zelené krmivo mat pet sniffing pad polyester pre psov funkcie: 1. vynikajúci materiál: pet zelené krmivo rohož je vyrobená zo super mäkké polyesterového materiálu, vhodný pre všetky plemená psov alebo mini prasiatka.prosím vyberte až po vašom psa hony tak, že tento sniffing pad môžu byť použité na dlhú dobu. 2. duševnú stimuláciu hračky: psy potrebujú duševnú stimuláciu, nie len )
Pridať do zoznamu prianí

Zimné Oblečenie Pre Pet Veľký Pes Teplé S Kapucňou Sveter Pre Malé A Stredne Veľké Psy Športový Štýl Pet Oblečenie, Francúzsky Buldog Bunda

€11.14 - €18.57
( zimné oblečenie pre pet veľký pes teplé s kapucňou sveter pre malé a stredne veľké psy športový štýl pet oblečenie, francúzsky buldog bunda funkcie: 【meno] vyzýva: zimné oblečenie pre psa 【size] vyzýva: s:dĺžka 20 cm poprsie 35-40 cm golier 25-30 cm referenčnej hmotnosti 1-2 kg m :dĺžka 30 cm poprsie 40-50 cm collar30-35 cm referenčnej hmotnosti 2-3.5 kg l:dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

Mačka Misy Mačky Misy Non-Slip psa Jedlo, domáce zvieratá, Misy odbúranie Stresu Feeder Misy 15 Stupeň Naklonená Drop Shipping

€1.06 - €1.54
( funkcie: ootdty zníženie krku záťaž:vhodné pre výške najviac pet, jesť, schúlená--. nie je ľahké potiahnite:rozšíriť stránky a zem úzko fit, nie je ľahké rozrušený. bezpečný materiál:vybrané plastové materiály, bezpečný a spoľahlivý. lepšia starostlivosť o krčná stavec-zdravie:po tisíce testov, vedecké tilt - uhol, na ochranu domáceho maznáčika. ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

Kousací Žuť Hračka pre Agresívne prežüva osoba pre Čistenie Zubov Žuvanie

€2.30 - €4.62
( funkcie: ootdty môžete použiť túto hračku prilákať vaše mačiatko - to-play s vami a zlepšiť váš vzťah s .bude sa cítiť šťastný - a menej pravdepodobné, že zničiť nábytok.najlepšie zo všetkých, je pomôcť čistenie zubov a odstránenie zlého dychu. to môže usmerniť ich zdravý žuvanie správanie, pomoc rastú trvalé zuby, účinnejšie odstránenie zubného plaku a zubného )
Pridať do zoznamu prianí

Pet Velká Golier Anti Mosquito Hmyzu Rozšíriteľný Pet Velká Golier Náhrdelník Až Do 8 Mesiaca Velká Kliešť Prevencie Golier Domáce Zvieratá

€0.79 - €1.33
( pet velká golier anti mosquito hmyzu rozšíriteľný pet velká golier náhrdelník až do 8 mesiaca velká kliešť prevencie golier domáce zvieratá popis: špecifikácia: 1 ks/box veľkosť: 38 cm, 70 cm aplikácia: malé psy, veľké psy, mačky zloženie: fluclophenethrin, imidacloprid špecifikácie: 1.【účinné hmyzu prevencie] vyzýva ochranu vášho domáceho )
Pridať do zoznamu prianí

Cestovné prekladané polo-otvorené priedušná mačka kabelke jednoduché pet chovateľskej stanice dodávky príslušenstvo prenosné umývateľný psa taška

€21.87 - €35.27
( špecifikácia: materiál:ľan veľkosť:42x25x25cm funkcie 1. ľahko vykonávať 2. priehľadný dizajn, ľahké domáce zvieratá sledovať, nie je ľahké dostať sa dočkať 3. skladacia, môže byť uložené pre pohodlné umiestnenie 4. zaručená kvalita, ktorá je nevyhnutná pre pet domov a cestovanie balík obsahuje: 1xpet taška )
Pridať do zoznamu prianí

5 Ks spodnej výcvik psa výrobky, trvanlivé pes beží skok hromadu pet outdoorové športy pól prenosné pet agilný zariadenia

€21.33 - €28.44
( produkt: 30 cm guľatým dnom s prázdnymi barel materiál: pe farba: červená žltá modrá zelená oranžová oblek: 30 cm guľatým dnom barel )