0

Menu

Pes Snuffle Mat Proti Sklzu Zmierniť Tlak Žiarivé Farby Nosework Kŕmenie Pomaly Feeder Psa, Puzzle, Hračky pre Vnútorné

Shop: Pet Produktov
Pes Snuffle Mat Proti Sklzu Zmierniť Tlak Žiarivé Farby Nosework Kŕmenie Pomaly Feeder Psa, Puzzle, Hračky pre Vnútorné

Pes Snuffle Mat Proti Sklzu Zmierniť Tlak Žiarivé Farby Nosework Kŕmenie Pomaly Feeder Psa, Puzzle, Hračky pre Vnútorné

( 0 Recenzie )
€6.02 - €9.41
Kategória: Pet Produktov
Sku: k241654

Informácie o výrobku

Pes Snuffle Mat Proti Sklzu Zmierniť Tlak Žiarivé Farby Nosework Kŕmenie Pomaly Feeder Psa, Puzzle, Hračky pre Vnútorné

Popis:

S jasnými farbami a roztomilý tvary, pomocou našich rohože môže stimulovať váš milovaný pet je hravosť a konzumovať ich prebytok energie, pričom sa spomaľuje ich jesť rýchlosť a zabezpečenie zdravých čriev.

Absolútne že táto non-slip dizajn v spodnej časti, ktoré môžete efektívne opraviť mat.Mäkké a pohodlné materiálu, bezpečné a zároveň jednoduché na čistenie.

Tým, že s plyšový materiál, tento produkt bude mäkké a pohodlné na použitie pre domáce.

Dĺžka výrobku je 48 cm, šírka je 48 cm.

Zhodu farieb je jasný a svieži, zhodu farieb je krajšie, rozšírené zelené krmivo a voňajúce pad je viac zaujímavé a stred kvetu je prekrývali vo viacerých vrstvách.Domáce zvieratá majú viac zábavy hranie, spodný anti-slip meter robí mat viac pevné a nie je ľahké sa pohybovať, môže byť použitý ako pomalý potravín hrať mat.

Názov Položky: Pet Mat

Materiál: Plyšové

Funkcie: Mäkká, Robustná, Flexibilná

Veľkosť Detaily:

48 cm x 48 cm/18.9" x 18.9" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Pet Mat

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Hračky Typ - Iné
  • Je To Inteligentné Zariadenie - No
  • Súbor Typ - No
  • Materiál - Iné
  • Druh - Psy

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Kousací Žuť Hračka pre Agresívne prežüva osoba pre Čistenie Zubov Žuvanie

€2.30 - €4.62
( funkcie: ootdty môžete použiť túto hračku prilákať vaše mačiatko - to-play s vami a zlepšiť váš vzťah s .bude sa cítiť šťastný - a menej pravdepodobné, že zničiť nábytok.najlepšie zo všetkých, je pomôcť čistenie zubov a odstránenie zlého dychu. to môže usmerniť ich zdravý žuvanie správanie, pomoc rastú trvalé zuby, účinnejšie odstránenie zubného plaku a zubného )
Pridať do zoznamu prianí

Pet Pee Pad Pelechu, Nepremokavé Gauč Mat Opakovane Savá Plienka Umývateľný Puppy Školenia Pad, Pes Moču Mat Pet Auto Kryt Sedadla

€50.91 - €101.83
( materiál: krátke plyšové, bavlna veľkosť s :30*30 cm veľkosť m: 60*45 cm veľkosť l: 90*73cm umývanie pokyny -pranie v práčke na pravidelný cyklus v teplej alebo horúcej vody -bubnové suché na nízke alebo zavesiť suché -nepoužívajte bielidlá alebo s oftener -nie suché čistenie alebo železa poznámka:použitie zmäkčovače môže potenciálne )
Pridať do zoznamu prianí

Móda Psa Šteňa Šaty Zime Teplé Šaty pre Malé a Stredné Psy Chihuahua Yorkies Teddy Pug Oblečenie, Sukne, Šaty, SPC02

€11.35 - €14.19
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné špecifikácia: názov: móda psa šteňa šaty zime teplé šaty materiál: vlna farba: ružová,šedá funkcie: vynikajúce detaily, oblek pre mačky a malé psy. *meranie vášho psa pre perfektné fit* 1.ako zmerať svojho psa?tu je obrázok ukázať, ako zmerať svojho psa, ako je uvedené vyššie,prosím, informujte ho. 2.vaše dieťa obvykle nosí veľkosť s neznamená, že všetky veľkosti )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Birdcage Kryt Sunproof Spánku Pomocníkom pre Papagáje, Klietky

€7.77 - €13.64
( popis: materiál: odolné tkaniny, ktorá je rainproof, vetru, sunproof, odolný proti otrasom, prachu, dáva svojho milovaného vták dobré spanie každodenné rovnako,teplé čelné sklo klietku kryt, papagáj príslušenstvo, vnútorné tieniace tkaniny. trvanlivé: klietka je vyrobený z vysoko kvalitnej tkaniny, ktorá je pevná a odolná a má krásny vzhľad. mlutifunction: tam je otvor v prednej časti )
Pridať do zoznamu prianí

Riasy Odstránenie Ploché Piesku Škrabanie Riasy 1set Riasy Odstránenie Škrabka Škrabka na Čistenie Dodáva Vysoko kvalitné Akvárium Trvanlivé

€0.47 - €6.73
( riasy odstránenie ploché piesku škrabanie riasy 1set riasy odstránenie škrabka škrabka na čistenie dodáva vysoko kvalitné akvárium trvanlivé popis: názov produktu: riasy škrabka nôž na čistenie akvária čierne uhlíkové vlákna materiálu veľkosť: 35 cm 55 cm funkcia: vhodné pre morskou vodou fish tank, použitá na úrovni piesku a škrípanie riasy špecifikácie: riasy )
Pridať do zoznamu prianí

Akváriá Filter Media Náhradné Opakovane High-Density Filter Hubky Roll pre Ryby Nádrže 8.8 oz Rez, aby sa Zmestili

€4.39 - €10.97
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality biochemické hubky filter poskytuje biologickej filtrácie do akvária, pomôcť stabilná kvalita vody. zvyšuje rozpustnosť kyslíka. pracovné noiselessly. dobrá priepustnosť, ľahko sa čistí veľký filter hubky príslušenstvo pre vaše tanky a akvária. špecifikácie: materiál: vlákno bavlny farba: )
Pridať do zoznamu prianí

11 cm Priemer Škrečkov, Tiché Koliesko Navi Robota morča Potkan Beží Športové Kolo Koliesko Malé Zviera Pet Klietky Príslušenstvo

€0.64 - €1.30
( škrečok cvičenie hračka jogging školenia krytý šport hračky plastové malých zvierat beží šport kolesá klietky príslušenstvo popis: športové bežecké kolesa hračka nie je jam a prevádzkuje viac bezpečne, prevencia škrečky z privretiu nohy počas cvičenia.to je stabilný a anti-pri prechode kurzora, umožňujúce malé zvieratá hrať s dôverou. nielen, že môžete šport kolesá hračka )
Pridať do zoznamu prianí

Živočíšna Farma Zariadenia Prenosný Tester Pre Dobytok Krava Detekcia Mastitis Hovädzieho Dobytka Recesívne Mastitis Detektor

€3 598.20
( popis produktu živočíšnej poľnohospodárskej techniky prenosný tester pre dobytok krava detekcia mastitis hovädzieho dobytka recesívne mastitis detektor názov produktu hovädzieho dobytka recesívne mastitis detektor useage detekcia mastitis materiál plast veľkosť 36*23*16 cm váha 3.5 kg farba čierna funkcia prevádzky jednoduché aplikácie, krava,dobytok súvisiace produkt profil spoločnosti )
Pridať do zoznamu prianí

Vtipné Svetelný Aktívne Loptu Blikajúce Skákanie Zvieratko, Interaktívne Hračky Osvetlenie Tanec Psy, Mačky, Skákacie Vibračné Guličky Domáce Zvieratá

€0.40 - €0.74
( vtipné svetelný aktívne loptu blikajúce skákanie zvieratko, interaktívne hračky osvetlenie tanec psy, mačky, skákacie vibračné guličky domáce zvieratá funkcia : 1. zábavný dizajn: váš pes bude milovať tento skok aktivácia loptu.dodáva sa s očarujúce svetlá a zvuky a skoky automaticky udržať vášho psa baví za hodinu.zaujímavý zvuk a svetlo, thisbaby nemôže dať dole, zaujímavé bije, )
Pridať do zoznamu prianí

Pevné Psa Fyziologické Nohavice Plienky Hygienické Umývateľný Sučka, Nohavičky Šortky Spodná Bielizeň, Nohavičky Pre Psov Hygienické Nohavičky

€0.97 - €2.14
( informácie o produkte popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. psíka fyziologické nohavice,vyrobené z pohodlné obojstranné nepremokavé tkaniny tkaniny,nepriepustného a vodotesné, s umývateľný bavlna v strede,ktorý má super vody absorpčnej kapacity a účinne zámky v vlhkosti. funkcie: materiál:bavlna farba:ružová,žltá,šedá,čierna veľkosť:xs,s,m,l,xl (1 )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Tréning Zdvíhateľnej Zábavné Cvičenie Psa Držať Psa Šteňa Teaser Pól Prútik Zvieratko, Interaktívne Flirt Tyč, Lano Hračka

€107.42 - €108.50
( modname=ckeditor to je legrační teaser hračka pre vášho psa.vysoko-kvalitných materiálov, je to bezpečné a trvalé používanie.je to vynikajúci interaktívne hračka, ktorá môže zvýšiť priateľstvo medzi vami.okrem toho, je to aj tréningový nástroj, aby poskytol cvičenie pre psov a pomoc pes vybudovať zdravé telo.telescoping dizajn, aby lepšie vyhovovali vašim potrebám.funkcie: použiť hliníkové )
Pridať do zoznamu prianí

15 Farby Odolné Nylonové Pletené Obojok A Vodítko Nastaviť Reflexné Chôdza Výcvikové Vodítko Viesť Pre Domáce Vzdelávanie Beh Chôdza

€42.22 - €68.09
( funkcie: odolné psom na vodítku, vyrobený z nylonu materiálu, ekologicky šetrné. osem stojan lano, veľmi odolný, vhodný pre stredne psov, veľkých psov. zverte svojho miláčika cestovať s vami. tento silný nylonové vodítko môže splniť váš pes potrebuje pre beh,lezenie, školenia ,prechádzky...s vami. spoločnosť je najlepšia láska pre domácich miláčikov špecifikácia: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

C9GA Vták Školenia Rukavice Anti-skus Malých Zvierat Manipulácia Rukavice Ochranné Žuvanie

€5.37
( funkcie: ootdty naše lepenie rukavice majú široké aplikácie, skvelé pre cukor-vetroň, ježkovia, psy, škrečky, veveričky, zajace, voľne žijúcich vtákov, opíc, plazov a viac . vyrobené z kvalitného plyšové textílie, zvieratá, školenia glove je tvrdý a pevný, mäkký a spoľahlivý, silné, dosť proti rozbitiu a štiepeniu, slúžiace si pre účtovné obdobia používania. anti-skus )