0

Menu

Najnovšie najpredávanejších modelov sexy monochromatické eyeshadow La Mei La žltá N21

Shop: Make-up
Najnovšie najpredávanejších modelov sexy monochromatické eyeshadow La Mei La žltá N21

Najnovšie najpredávanejších modelov sexy monochromatické eyeshadow La Mei La žltá N21

( 0 Recenzie )
€1.73 - €2.16
Kategória: Make-up
Sku: k26497

Informácie o výrobku

Milí kupujúci, tento obchod aj predáva očné tiene inej farby.Existuje 21 farieb pre očné tiene.Pozrite prosím tento obchod, ďakujem!

Všetky eyeshadows majú netto hmotnosti 3,5 g, rôzne farby, čisté produkty, svetlé farby.Tam je zrkadlo a obielené, vhodné pre príležitosti: svadby, v práci, doma strany, atď..

Môže byť veľkoobchod, pretože farba štýl viac, môžete si vziať celkového počtu, a potom na vedomie, farbu, číslo a počet správ potrebný.Môžete tiež odosielať snímky priamo na náš zákaznícky servis, potvrďte číslo modelu a množstvo.Vďaka

Poznámka: Všetky pozemky budú balené s překypoval zabalené.A všetky výrobky budú kontrolované pred odoslaním.Poštovné: 1. Všetky položky, ktoré budú odoslané do 3 pracovných dní po zaplatení je jasné.Položky dorazí v 7-60 dní.Čas príchodu závisí na niektoré faktory, a v rôznych oblastiach.Prosím, vyberte si niektorí miestni predajcovia, ak nemôžete čakať trpezlivo v prepravnom čase, keď sme deklarovali.Po zakúpení, prosím, nenechávajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste nedostali položky do 30 dní, pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane.Návrat Vrátenie obalu musí obsahovať všetky ORIGINÁLNE balenie a príslušenstvo.A to kontaktujte nás pred vrátiť položku.

  • Názov Značky - Prsty ostré tip
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Veľkosť - Full Size
  • Druh - Očné Tiene
  • NET WT - 3.5 g
  • Vodotesný / Odolný Proti Vode - Áno
  • Množstvo - 1
  • Zložka - Prášok
  • Výhody - Vodotesný / Odolný Proti Vode, Dlhá životnosť, Prírodné Faktory, Iné, OŽIVIŤ, Ľahké Nosenie
  • Povrch - Prírodné Faktory
  • Číslo Modelu - N21
  • Jednu farbu/multi-farebné - jednu farbu

Značky: Modely

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Kefa na Čistenie Pad Opakovane Kozmetický Štetec na Čistenie Podložky pre Domáce

€7.31 - €15.89
( funkcie: 1. miska v tvare dizajn: naše make-up štetec čistič môže držať čistiaca kvapalina a iné čistiace make-up štetce, aby sa zabránilo čistenie odkvapkáva z vyjde. 2. bajonet dizajn: kozmetickej brush cleaner môžete uchovávať aj mnoho čistiť make-up štetce, čo je veľmi výhodné, aby sa zabránilo výbuchu a prachu. 3. silikónový materiál: naše kefa na čistenie podložky sú vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

250ml Čistej Falošné Mihalnice Koleno Hrniec strička Umývanie Fliaš Laboratórne Meranie Fľašu dodávame S Meradle 4 Farby

€2.52 - €3.82
( funkcie: 1. ľahké, mäkké a ľahké stlačiť. 2. meranie vytlačené na fľaše, eay čítať. 3. ľahko sa čistí nečistoty, ťažko prístupných miestach. 4. vhodné pre zelené mydlo ani alkohol potreby. 5. vynikajúca alternatíva k sprej fľaše na zníženie znečistenia vzduchu. špecifikácie: materiál: pp kategória: ako na obrázku (1.v=2.54 cm) farba: )
Pridať do zoznamu prianí

Načechraný 25 MM Faux Noriek Mihalnice Farebné Riasy Väčšinu Veľkoobchod Ružová Biela Červená Modrá 5D Noriek Riasy Dodávky make-up Nástroje

€46.42
( načechraný 25 mm faux noriek mihalnice farebné riasy väčšinu veľkoobchod ružová biela červená modrá 5d noriek riasy dodávky make-up nástroje poznámka: priateľské návrh: keď ste nedostali tovaru, alebo nie sú spokojní s tovarom, dúfam, že si nie sú priamo vyhodnotiť alebo vzniesť námietku.prosím, neváhajte napísať správu so mnou.pomôžeme vám overenie problém.budeme sa snažiť v )
Pridať do zoznamu prianí

veľkoobchodná cena rias balenie box lash boxy obaly 3D noriek riasy farebné karty pozadí Akryl prázdne prípade ptint logo

€4.53 - €7.20
( upozornenie!!upozornenie!!upozornenie!! 1. ak si kúpite 40 boxov, môžeme urobiť logo samolepky pre vás zadarmo 2..len box a kartu pozadie.žiadne umelé riasy 3. ak máte akékoľvek pochybnosti o farbu, môžete kontaktovať zákaznícky servis a budú posielať ďalšie obrázky 4.zadarmo logo nálepka je iba raz.po logo nálepky podrobnosti sú potvrdené, zabezpečíme vám výrobu a nemôže to zmeniť.nespokojní, )
Pridať do zoznamu prianí

Načechraný Prášok Tvarov Prášok Tieň Retouching Výplň Čela Korienky Vlasov

€12.52 - €25.03
( názov produktu: vlasová česanie prášok vlastnosti produktu: nepremokavé a sweatproof vzorec pre dlhotrvajúci make-up a jednoduché farbenie ľahko sa prenáša, vziať bubliny s vami, a nosiť make-up kedykoľvek a kdekoľvek poznámky: -vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. -prosím, aby mierne rozmer )
Pridať do zoznamu prianí

12.1 mm DIY Crafting Trubice Prázdny Kontajner pre Ženy

€6.73 - €12.70
( popis: vyrobené z potravinársky abs, bezpečné a odolné a prenosné. 3d vytlačené čínska červená-korunovaný žeriav a vzory stojan pre mier a láska, osobné a elegantné. vhodné pre 12.1 mm rúž model.mini veľkosť, ľahko sa prenáša, je potrebné položku vo všetkých kozmetická taška. ideálny pre domáce plnenie, prírubové/telo balms a parfémy, atď. materiál: veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Vrúbľovanie Rias Pinzety Silikónový Náramok Náramok Na Zápästie Tweezer Chránič Lash Extension Nástroje

€3.58 - €7.01
( vrúbľovanie rias pinzety silikónový náramok náramok na zápästie tweezer chránič lash extension nástroje funkcie: 1. 100% zbrusu nový a super kvalitu. 2. vysoko kvalitný silikónový materiál sa rozkladá na vôli, jemnú textúru, priateľská, odolný voči korózii, ergonomický dizajn. 3. zabraňuje poškodeniu presnosťou pinzety spôsobené náhodným kvapky, konektor je tesný a )
Pridať do zoznamu prianí

Dropshipping Matný Tekutý Rúž Veľkoobchod Č Logo Tekutý Rúž Väčšinu Kozmetika Vlastnou Značkou Lesk Na Pery Dodávateľov

€37.32 - €46.65
( dropshipping matný tekutý rúž veľkoobchod č logo tekutý rúž väčšinu kozmetika vlastnou značkou lesk na pery dodávateľov )
Pridať do zoznamu prianí

Tvár Blusher Rozžiari Tvár Tvár Rouge 1pcs Kozmetika Roztomilý Červenať Paletu Mäkké, Hodvábne 4 Farebné Žena make-up Kontúr Tváre

€3.32
( tvár blusher rozžiari tvár tvár rouge 1pcs kozmetika roztomilý červenať paletu mäkké, hodvábne 4 farebné žena make-up kontúr tváre popis: značka: hisyi názov: blush funkcia: rozžiari tvár, upraviť make-up čistá hmotnosť: 2g čas použiteľnosti: 3 roky veľkosť: 5.5*5.5*2cm hmotnosť: 28 g pouţiť: všeobecné špecifikácie: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Veľkú Kapacitu Ženy Make-Up Tašky Cestovné Kozmetická Taška Ttoiletries Organizátor Skladovania Kozmetických Prípadoch Zips Umývanie Kozmetické Puzdro

€7.73 - €12.88
( funkcia: profesionálne cestovné wash bag, môžu byť zavesené, veľmi pohodlné, musíte mať balík pre vašu cestu domov.v rovnakom čase, rukoväť je ľahko prenosný a vzhľad, je vynikajúce a krásne.to umožní, aby vaše používanie príjemnejšie! sieťové vrecko je možné použiť dať kozmetické prípravky, vata a iné drobné predmety. hlavné veľké vrecko, môžu byť použité pre )