0

Menu

Silikónové Potápačský Šnorchel Regulátor Náustok Ľahký Náustok Kryt Bezpečné, Pohodlné Mäkké Dýchanie Pod Vodou Príslušenstvo

Shop: Vodné Športy
Silikónové Potápačský Šnorchel Regulátor Náustok Ľahký Náustok Kryt Bezpečné, Pohodlné Mäkké Dýchanie Pod Vodou Príslušenstvo

Silikónové Potápačský Šnorchel Regulátor Náustok Ľahký Náustok Kryt Bezpečné, Pohodlné Mäkké Dýchanie Pod Vodou Príslušenstvo

( 0 Recenzie )
€1.83 - €4.45
Kategória: Vodné Športy
Sku: k38512

Informácie o výrobku

Silikónové Potápanie Mouthpieces Ľahký Potápačský Šnorchel Regulátor Náustok Univerzálne Rozhranie, Dýchanie Pod Vodou Príslušenstvo

Funkcie:

1. Potravinársky silikón: potravinársky silikón je rafinovaný, trezor, bez zápachu, mäkká a pružná, ľahko deformovaný, a má dlhú životnosť.

2. Jazyk podporu dizajn: Pohodlné a ľahké sústo, účinne bráni žuvacích únava, a poskytuje lepší potápanie skúsenosti.

3. Univerzálne rozhranie: vhodné pre väčšinu potápanie dýchacích regulátorov, s popruhom slot, ktoré môžu byť použité v spojení s bezplatné pás, takže spojenie bezpečné a tesné.

4. Multi farebné možnosti: Krásne a farebné, moderný a minimalistický dizajn, dobrý spoločník pre šnorchlovanie dýchacie trubice zariadenia.

5. Podvodné zariadenia: vhodné pre potápanie, potápanie dýchanie, vhodný pre stredné hlavy a dýchacie trubice.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Číslo Modelu: Potápanie Mouthpieces

Hlavný materiál výrobku: silikón

Produkt color: (nepovinné)Modrá,Červená,Zelená,Ružová,Žltá,Fialová,Šedá,Biela,Čierna

Balenie veľkosť: 54x51x28mm/2.13x2.01x1.1inch

Produkt hrubá hmotnosť: 21g

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 * Mouthpieces

1 * Väzby

  • Číslo Modelu - Potápanie Mouthpieces
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Akumulátorové Elektrické Čerpadlo Vzduch Rýchle Nabíjanie Čerpadlo Vzduch Prenosnosť Rýchlo Iator S 4 Trysky Pre Kempovanie Iatable Hračka Plávať Krúžok

€20.57 - €29.38
( odrážky: 1、1.napájané batériou a bezdrôtové: vybavené nabíjateľné batérie trvá približne 4 hodiny úplne nabite.na rozdiel od tradičných vzduchové čerpadlá, ktoré si vyžadujú káblové pripojenie, ho môže priebežne iate po dobu až 30 minút. 2、2.prehriatie výrobných a rozšírené odvod tepla: vybavené inovované tepelné izolačné panely, vzduchové čerpadlo je odlišná od iných )
Pridať do zoznamu prianí

Kajak Výťah s Visí Kladka Systém Kajak Strop Rack Garáž Stropná Montáž Remenice na Stenu pre SUP Dosky Požičovňa Kanoe Čln

€50.62 - €84.37
( kajak strop rack je jednoduchý spôsob, ako uložiť svoje kajak réžii,udržať ju z cesty, keď nie je používaný. funkcie: hladký kotúč systém uľahčiť zdvihnúť a držať hmotnosťou do 125lb. zvýšiť vaše kanoe,kajak,alebo na bicykli do stropu s ľahkosťou. háčiky sú navrhnuté s gumovou vrstvou na ochranu pred poškriabaním. dve pútacích popruhov bezpečne zaistiť )
Pridať do zoznamu prianí

2x Vzduchu Čiapky Nafúknuť Defláciu Náhradné Skrutka

€2.51 - €4.48
( popis: vyrobené z kvalitného vysoký, robustný, anti-korózne a trvanlivé. jemný dizajn s zabezpečuje anti-leak inflácie. je -spôsob, ako inflácia, dobré pre rýchle inflácie. príde pár, dobrú náhradné príslušenstvo pre nafukovacie lode. platné pre nafukovacie člny, kajak, nafukovací matrac, kanoe, bazén raft, nafukovací čln, atď. špecifikácia: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

2 KS Jarnej Fin Popruhy XS-L Nehrdzavejúcej Ocele Jar Fin Popruhy Non-Slip Fin Popruhy Potápanie

€80.23 - €116.27
( popis: *úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, trvanlivé a funkčné *na jar šnúrky vyrobené z 304 nerezovej ocele sú odolné voči morskej vode odolné proti korózii, nie je ľahké hrdze, a majú dobrú húževnatosť a odolnosť. *vhodný pre väčšinu plutvy, ako väčšina cressi, väčšina z kobyly, atď.aby sa zabezpečilo, že to môže byť použitý, )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Detí Silikónové Nepremokavé Hmlisté Ochrana Očí Highdefinition Veľké-rám Potápačské Okuliare Deti Plávanie Okuliare Darček

€14.35 - €25.63
( nový detí silikónové nepremokavé hmlisté ochrana očí s vysokým rozlíšením veľkých-rám potápačské okuliare deti plávanie okuliare darček )
Pridať do zoznamu prianí

Flush Mount Loď HatchLatch Nylon Hardvéru Profesionálne Sústruženie Zámok lodné príslušenstvo marine

€8.89 - €18.52
( flush mount loď poklop západka nie je ľahké zlomiť hardvéru profesionálne sústruženie zámok pre morské popis: profesionálne a vynikajúce spracovanie je veľmi silný a odolný.pevné a stabilné funkcia je veľmi spoľahlivý a nie je ľahké spadnúť. odolnosť proti opotrebeniu a vysokú tvrdosť, aby to veľmi spoľahlivé a bezpečné.jednoduchá a ľahká inštalácia kroky nebude strácať )
Pridať do zoznamu prianí

8 mm x 30 M Vode Plávajúce Lano Silnom Line Plavčíka Hodiť Lano záchranné Lano na Kanoe

€7.25 - €14.49
( popis: materiál: vztlak laná vyrobený z vysoko silu polypropylénové vlákno, super silné, odolné voči opotrebovaniu, môže byť použitý na dlhú dobu. veľkosť: ľahký a mäkký vodné športy plávajúce lano, 8mm priemer a 100 stôp dlhý. nápadné farby: žltú farbu, ľahko identifikovať. funkcia: profesionálny štruktúru a pružnosť obľubuje lepšiu odolnosť. široké )
Pridať do zoznamu prianí

4 Ks D Krúžok Patch Pre PVC Patch Surf Čln, Loď Pre Nehrdzavejúca Oceľ D Krúžok Palube Takeláž SUP Rada Kolo Krúžok Pad F3Q1

€3.23 - €6.33
( názov výrobku: d krúžok patch veľkosť produktu: priemer: cca. 8.2 cm / 3.2 palca produkt farba: ako je znázornené na obrázku produkt materiál: plast vlastnosti produktu: 1. ľahké,pevné, odolné a trvácne. 2. jednoduché a pohodlné použitie. 3.nehrdzavejúca oceľ d krúžok je zabezpečené pripojené na náplasť. 4. vhodné pre plastové, nafukovacie )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár 2 mm Neoprénové Ponožky Potápanie Pláž, Kúpanie, Topánky Vodné Športy, Šnorchlovanie Obuv S - XXL

€1.52 - €2.76
( popis: vyrobené z neoprénu materiál , pohodlné a odolné. ľahký a prenosný,udržiavať v teple. bodkované honeycomb jediným vás drží od pošmyknutia alebo pádu. low-rezanie je skvelé pre celý nohy alebo otvoriť päty . ideálne pre potápanie, šnorchlovanie, surfovanie, paddleboarding, rybolov,plávanie, pláže a iné vodné športy. špecifikácia: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Loď Blatník Červená Kotvy Loptu PVC Nafukovacie Koleso Kotviace Bóje na Plávajúce Plošiny Čln Plachetnici Rybársky Čln Marine

€9.58 - €19.17
( popis: 【 protizrážkové dizajn] vyzýva okrúhly tvar lode blatník loptu, čln ochranné morských kotviace bóje môže účinne zabrániť, aby sa vaša loď od kolízie s inými objektmi vo vode, výrazne zlepšiť bezpečnosť na lodi dokovacej. 【 pribrala materiál] vyzýva na zosilnené nafukovacie morských kotviace bóje je vyrobený z vysoko kvalitného pvc materiálu, odolné a nie je ľahké byť )
Pridať do zoznamu prianí

doprava zadarmo veľké octopus draka lietať nylon kite weifang kite factory lietajúce krídlo vonkajšie hračky kite cievky navinuté padák hračka koi

€39.81
( veľkosť: náhodné farby doručenie,vďaka 300 cm chobotnica kite s 50m line 400 cm chobotnica kite s 50m line 600cm octopus kite s 100m line materiály : vysoko kvalitného ripstop nylon prosím, skúste výhody: 1)skladacia /trvanlivé/fly dobre,jemný vánok je vhodný 2)zdravé materiál a tlače môžete byť istí, 3)ce/en71 certifikáty lietať )
Pridať do zoznamu prianí

Morské Nehrdzavejúcej Ocele 316 90 Stupňov Loď Bimini Top Deck Záves s rýchloupínacou Vymeniteľné Pin a Skrutky Kajak Kanoe Jachty

€5.98 - €9.20
( loď morských nehrdzavejúcej ocele bimini top 90 stupňov palube závesom namontujte držiak montáž s rýchloupínacou vymeniteľné pin k poklesu baldachýn vlastnosti: vyrobené z morských akostnej nerezovej ocele 316,silnú odolnosť voči korózii a trvanlivé v slanej vody okolností. vysoko leštené hlavu strane zrkadla-ako vzhľad a zápas moderné vodné-remesla/loď/jácht. jednoduchá inštalácia. skvele )
Pridať do zoznamu prianí

Plávanie Okuliare PC Materiál, Plávanie Okuliare Outdoor Podvodné Plávanie Okuliare

€2.37 - €3.96
( špecifikácie: navrhnuté s veľkým rámom a optické šošovky, ktoré umožňujú lepší prehľad, okrem nastaviteľné pracky pripojenie pre jednoduché nastavenie a používanie, tieto plávanie okuliare udržiavať pohodlie a stabilitu a znižuje tlak na oko rám. ergonomický dizajn týchto plavecké okuliare zapadá tesne na tvár, čo ani oko uškrtenia a bez presakovania vody, okrem toho, anti-fog dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

Ľahké Nepremokavé Suché Taška Suché Vrece pre Vodácky Kemp Kayaking

€9.67 - €12.89
( popis: popis: vodotesný, odolný proti otrasom, prachu a piesku dôkaz ľahký a poddajný vodotesný úložný vak s násobne najvyššie uzavretie a pracka môžete nosiť jedlo a pitie, oblečenie, peňaženka, mobilný telefón, tabliet a iné osobné veci chránia váš tovar pred prachom, vodou, sneh, dážď, a všetky druhy poškodenia, len využívať vonkajší život voľne ideálny )
Pridať do zoznamu prianí

Meikon Až 40 Metrov(130ft) Podvodná Prípade Fotoaparát Vodotesný Bývanie Potápanie Taška Pre Olympus E-M10 EM10 14-42mm Objektív

€237.71
( tento vodotesné puzdro pre olympus e-m10 je vhodný pre prijatie fotografie alebo videá, pod vodou až o 40-50 metrov, pri správnej veľkosti,môžete prevádzkovať to ľahko.voľne zachytiť podmorský svet, keď ste potápanie na dovolenku.bavte sa!medzitým,tento prípad by mohol chrániť váš fotoaparát aj vo vode.hodné toho,len si ho kúpiť priamo! funkcia: úplne nové,vysoko kvalitné, množstvo: )