0

Menu

MOFI - McIntosh C24 Core okruhu. Pred.Zosilňovač PCB

Shop: Prenosné Audio & Video
MOFI - McIntosh C24 Core okruhu. Pred.Zosilňovač PCB

MOFI - McIntosh C24 Core okruhu. Pred.Zosilňovač PCB

( 1 Recenzie )
€56.31 - €75.09
Sku: k39198

Informácie o výrobku

Vitajte na MOFI-Akustika obchodu.S cieľom zabezpečiť lepšie nákupný zážitok, dovoľte mi objasniť tieto informácie, aby sa zabránilo zbytočným inconvinience:

1. Všetky produkty v obchode nie sú zahrnuté: ciel, colné odbavenie poplatky a dane.Bez špeciálne požiadavky, budeme deklarovať ich podľa ceny produktu.

2. Dúfame, že sa vám môže pochopiť príslušné daňovej politiky miestne zvyky.Neakceptujeme vášho odmietnutia tovaru z dôvodu colného otázky týkajúce sa zdaňovania; (v niektorých krajinách, platforma má možnosť pred-zber tarify).

3. V záujme vplyv na vaše doručenia tovaru, po zakúpení tovaru, prosím venujte viac pozornosti informácie, ako sú e-maily, platforma správy, atď.Ak existuje akékoľvek informácie o jasné, adresa alebo logistiky politické zmeny, budeme vás informovať, akonáhle je to možné, a tešíme sa na vás odpoveď.

Dosky Plošných Spojov Projektu

1、Na Pcb predáva v obchode neobsahujú žiadne zložky, a mali by ste si ich pripraviť sami.

2、Na dokončenie tohto projektu, vysoká úroveň znalostí v oblasti elektroniky a bohaté skúsenosti v oblasti spájkovania a testovanie sú povinné.

3、z Dôvodu časového pásma a jazykové komunikačné obmedzenia, môžeme poskytnúť iba obmedzené technickú podporu, a budete potrebovať na riešenie problémov sami.

4、 neposkytujeme informácie iné ako zavedenie nového výrobku stránke.

MOFI - McIntosh C24 Core okruhu.Pred.Zosilňovač DIY KIT Projekt

Tech zaujímavosti:

McIntosh C24 Core okruhu.

Duálne napájanie

Úplne Diskrétne AMP

Vstupný Odpor: 47K

Zisk:6,5 X

THD:0.04%(20Hz-20KHz)

PCB VEĽKOSŤ:94x84x1.6 mm

Požiadavky na napájanie:

Volt 1:AC8~12V,I≥0.01 A Best:[email protected]

Volt 2: AC70-100V,I≥0.02 A Best:[email protected]

Schematické & kľúčový bod ladenie

PCB prichádza s parametre komponentu pre jednoduchú inštaláciu.

Sme odkazovať len schematické z zosilnenie časť obvodu.Ak potrebujete úplnú okruhu parameter, prosím, prečítajte hodnota komponentu s PCB sami; neposkytujeme navyše.

prosím, majte miesto testovania napätia dosť blízko na to, +-20% je tiež povolené.

Zoznam dielov

Inštrukcie

Keďže PCB otvory sú pokovované prostredníctvom, stačí spájky dielov zo spodnej dosky.Nie vŕtačku alebo zväčšenie otvorov, pretože to by poškodiť cez-pokovovanie.

Čisté oboch stranách prázdne PCB s papierovým uterákom a izopropylalkohol alebo elektroniky toku remover, potom spájkovanie súčiastok na doske, sa začína najnižšiu profil častí.

Uistite sa, že správne časť ide do každej polohe na dosky plošných spojov.Opatrenie každý odpor s vašou multimeter aby sa uistili, že je správne hodnoty.

Vyčistiť spájky toku rezíduum z hracej plochy s isopropyl alkoholom (alebo elektroniky toku odstraňovač) a kefkou.

nspect všetky spájky pripojenia opatrne, pomocou lupy, na uistite sa, že nie sú žiadne spájkovanie mosty alebo studenej letované spoje.Pomocou multimetra v ohmov rozsahu skontrolovať skratmi.Ako minimum, mali by ste si overiť, že V+ DC nie sú skratovať na zem, alebo na seba, a že výstup pad nie je skratovať na zem.Prípadné chyby opraviť predtým, než budete pokračovať do ďalšej fázy.

Fotky

  • Názov Značky - OnifealiMajeson
  • Kompatibilné Audio A Video Zariadenia Štýl - Profesionálny Audio Zariadení, Zosilňovač
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

2023-06-12 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Skvelý produkt, ďakujem.

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Skladacia Gaming Headset 7.1 Surround Sound Zabudovaný Mikrofón Mačky Slúchadlá do Uší Potlačením Hluku Over-Ear Bluetooth Slúchadlá 5.0

€6.47 - €8.52
( skladacia gaming headset 7.1 surround sound zabudovaný mikrofón mačky slúchadlá do uší potlačením hluku over-ear bluetooth slúchadlá 5.0 【herné headset s virtual 7.1 kanálový priestorový zvuk] vyzýva na hranie, 7.1 multi-channel je základná konfigurácia na dosiahnutie účelu presné určenie polohy a grand zvukové pole v zmysle sluchu.umožňujú hráčom cítiť viac detailov v hre a voľne kyvadlová )
Pridať do zoznamu prianí

Tenghong 2 ks Mini Dutiny Reproduktory 2030 4Ohm 3W 8Ohm 2W Reproduktor Jednotka S Káblom Pre Plochý Panel Stroja Reproduktory 20 mm*30 mm

€71.97 - €135.80
( tenghong 2 ks mini dutiny reproduktory 2030 4ohm 3w 8ohm 2w reproduktor jednotky s káblom pre plochý panel stroja reproduktory 20 mm*30 mm názov produktu:2030 dutiny reproduktor veľkosť: priemer 20*30*7.1 h impedancia: 4ω/8ω výkon: 4 ohmy 3w, 8 ohmov 2w citlivosť:88db/w frekvenčné charakteristiky:celé frekvenčné pásmo (plný rozsah) frekvenčná odozva: )
Pridať do zoznamu prianí

Zrkadlo Bezdrôtová 5.0 Reproduktor Prenosný Mini Hodiny Domov, Hodiny, Budík Desktop Audio Bluetooth Reproduktor

€11.97 - €15.55
( tri úrovne jasu chrániť váš spánok,pôsobí to ako malé nočné svetlo v noci a elegantný reproduktor pre budík počas dňa lcd led displej, jasné a svetlé parametre postavený v cvc hovor prostredia, zníženie hluku; nebojte sa o hlučnom prostredí alebo silný vietor rušenie vysoká frekvencia roh+nízka frekvencia roh+prispôsobené veľké membrána výšok je jasné a transparentné, stredného )
Pridať do zoznamu prianí

TPA3116 Zosilňovač Doska Digital Audio 100W Vysoký Výkon HIFI TPA3116D2 Amplificador Reproduktorov Rady

€6.07 - €9.64
( popis: pcb veľkosť 75x60mm napájací konektor je štandardný 5,5 mm konektor napájania, a väčšina prenosných počítačov sú identické.výkon rozsah: 8-25v digitálne zosilňovače, môžete použiť subwoofer zosilňovač s pred-uzavreté buffer op amp ne5532 spojených štátoch je používanie nových high-výkon ti to tpa3116d2 zosilňovač čip ako jadro, jedno-napájanie 8-25v dc široké prevádzkové napätie maximálna )
Pridať do zoznamu prianí

K0AC Uší Kryty pre HD4.50 BTNC mušle slúchadiel Slúchadlá pre Počúvanie Rozšírené

€4.18 - €8.37
( funkcie: ootdty vyrobené z vysoko kvalitnej hubky materiál pre pohodlie a odolnosť vhodné pre hd4.50 btnc slúchadlá ideálny pre dlhé počúvanie v domácnosti alebo na cestovanie vychutnať lepšiu kvalitu zvuku a hluku izolácie s týmito uší ušné vankúšiky len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky! špecifikácie: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

N5 LED prenosný mini projektorov podporuje mobilný telefón prenosné Podrobný Popis

€1 112.93
( môj priateľ, vitajte v našom obchode, ak budete potrebovať ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma whatsapp 0765111224853, som sa odošle produkt odkaz pre vás kúpiť popis produktu špecifikácia položiek súkromné formy áno značkou eweat číslo modelu n5 miesto pôvodu čína guangdong výstup av funkcia portable typ dataprojektor, červená farba funkciu modrý zub názov produktu projektor n5 vstup 12v---3a )
Pridať do zoznamu prianí

kebidu 2 v 1 Auto, Bezdrôtová 4.2 Vysielač, Prijímač, 3.5 mm Stereo Audio Music Prijímač, Adaptér pre telefón, TV DVD

€3.35 - €4.78
( funkcia: výrobok je nastavený na príjem a spustiť, dva-v-jednom zariadení bluetooth. produkt je jednoduchý, ktoré je schopný začať a prijímač voľne. cez bluetooth príjem režime môžete poslať telefón hudby na tradičných domácich audio zariadenia. to je pohodlnejšie poslať tv, cd prehrávač, mp3 alebo iných zdrojov bluetooth reproduktor alebo headset bluetooth prostredníctvom )
Pridať do zoznamu prianí

Slúchadlový Kábel S Mic Diaľkové Zväzok Káblov Pre Sennheiser HD25 HD650 HD600 HD580 HD525 HD565 Slúchadlá

€15.52 - €21.25
( slúchadlový kábel s mic diaľkové zväzok káblov pre sennheiser hd25 hd650 hd600 hd580 hd525 hd565 slúchadlá špecifikácia: podporu hlasitosti, hlasitosť, prehrávanie / pozastavenie, zmenu skladby, príjem / ukončenie hovorov, mikrofón náhradný kábel práce s kompatibilnými s sennheiser hd25 hd 25-1 hd25-1 ii, hd25-13 hd25-c slúchadlá diaľkové ovládanie hlasitosti & mic práce )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Retro Telefón Prijímač Handset Smartphone Hovor Headset 3,5 mm Pozemné Telefón Mikrofón

€14.63 - €22.86
( popis jednoduché použitie kedykoľvek a kdekoľvek, cez odpoveď tlačidlo na mikrotelefóne môže byť prevádzkovaný: odpovedať, zavesiť.môžete ovládať väčšinu mobilných telefónov na prehrávanie skladieb a prehrávanie prerušiť.malý veľkosťou, kombinuje ročníka a módy.tento káblové slúchadlá umožňuje prevádzkovať ostatné funkcie telefónu, keď ste na telefóne.štýlová základňa má mikrofón )
Pridať do zoznamu prianí

Neckband Slúchadlá Nepremokavé Neckband Headset Ergonomický tvar, Dlhá výdrž Batérie, Visí na Krku Bluetooth-kompatibilné Slúchadlá

€1.20 - €2.37
( dôležité informácie materiál:abs veľkosť balenia: 60 cm x 1 cm x 1 cm/23.62 x 0.39 x 0.39 (cca.) prehľad: môžete nosiť slúchadlá pohodlne a stably bez pádu v dôsledku jeho ergonomický tvar, nízka hmotnosť a kompaktné nosenie. pomocou veľmi jasné mikrofón a inteligentné životného prostredia redukcia šumu technológia, slúchadlá vám poskytuje nezdĺhavú )
Pridať do zoznamu prianí

Karikatúra Roztomilý 3D Kačica Slúchadlá, Silikónové puzdro Pre Apple AirPods Pro Pre AirPods 1 2 3 Kryt Bezdrôtové Nabíjanie Headsetu Kryt Funda

€4.31 - €6.17
( karikatúra roztomilý 3d kačica slúchadlá, silikónové puzdro pre apple airpods pro pre airpods 1 2 3 kryt bezdrôtové nabíjanie headsetu kryt funda )
Pridať do zoznamu prianí

1Pcs 80Magnetic ý v ýškov ý Reproduktor Lound Reproduktor Black 25 Core Reproduktor Príslušenstvo

€9.16 - €13.09
( balenie obsahuje: 1 ks reproduktor reproduktor lound produkt bude neustále inovované, vzhľad a farba môžu byť zmenené, prosím, nevadí.a vziať do úvahy pred zadať objednávku, ak máte požiadavku na farbu a vzhľad. priemer skrutky :34cm čistá hmotnosť :0.65 kg magnetické oceľ priemer :80 mm hlasová cievka :25.5 mm )
Pridať do zoznamu prianí

strieborné predné bývanie kryt modularitou prípade biele clickwheel strieborné tlačidlo centrum pre iPod 6. 7. classic 80gb dokonca vzal 120 gb, 160 gb

€111.04
( popis výrobku: strieborná farba prednej modularitou (s objektívom nainštalovaný), biela farba clickwheel, strieborná farba tlačidlo centrum, zbrusu nový stav by sa hodilo ipod 6. a 7. classic 80gb dokonca vzal 120 gb, 160 gb dáme sada nástrojov poštovné a balné my len loď na paypal potvrdil adresu.prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne a overené . 1 .poštovné )
Pridať do zoznamu prianí

RT08 Bluetooth, Aux Adaptér hardvérový kľúč USB Na 3,5 mm Jack Car Audio Aux Bluetooth 5.0 Handsfree Súprava Pre Auto Prijímač BT

€5.00 - €7.14
( charakteristické vlastnosti produktu 1. bluetooth 5.0: nový bluetooth 5.0 bezdrôtový prenos technológií prináša stabilnejší audio prenosové schopnosti. 2. multi funkcia: pripojte produkt s rozhraním usb a aux rozhranie zariadenie a pripojte ho k autu alebo stereo.môže vás sprevádzať, keď cestujete alebo doma. 3. jednu až dve: dve zariadenia môžu byť pripojené v rovnakom čase bez sťahovania )
Pridať do zoznamu prianí

Pre LCD-50V3A rada DUNTKG405 QPWBNG405WJN2 s Obrazovke V500HJ1-LE8

€34.12 - €37.92
( ak potrebujete viac položku informácie pre tento produkt, alebo iný model,prosím, neváhajte kontaktovať nás,náš predajný tím je tu, aby vám pomohol nájsť príslušenstvo. )
Pridať do zoznamu prianí

Pre AirPods Pro 2 3D Pevný Kryt Bluetooth Bezdrôtové Slúchadlá Shockproof Prípade Airpods Pro 2 s Kľúčom Kryt + ozdobná šnúrka na uniforme

€4.03 - €5.59
( tpu+pc plnenie box držiteľ anti stratil vodotesné slúchadlá prípade náhradný kryt proti poškriabaniu dôkaz prachotesný pre apple airpods pro 2 funkcia: 1. vysoká kvalita materiál: tento konektor pre slúchadlá prípade je navrhnutý špeciálne pre apple airpods pro 2. ťažké, odolné proti poškriabaniu pc+vysoko elastická tpu (odolné voči potu, umývateľný) môže efektívne znížiť vplyv )