0

Menu

Pranie Čistiaci prostriedok Držiak, Práčovňa Držiak odkvapkávacej Catcher, s Modrým Vankúš

Shop: Domácich Kutilov
Pranie Čistiaci prostriedok Držiak, Práčovňa Držiak odkvapkávacej Catcher, s Modrým Vankúš

Pranie Čistiaci prostriedok Držiak, Práčovňa Držiak odkvapkávacej Catcher, s Modrým Vankúš

( 0 Recenzie )
€7.66 - €12.15
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: k8435

Informácie o výrobku

Funkcie: skladacia, úspora priestoru, s mäkký vankúš, ktorý je možné prať bez demontáže Vhodné pre najúspornejší veľkosť tekutý čistiaci prostriedok a kontajner tryska.S modrým buffer pad (aktualizovaný panvici), č väčší zmätok alebo úniku!Jednoduché použitie, len sa to z balíka, klip ho do správnej polohy a chcete ho pripojiť k tryske ekonomické nádrž s čistiacim prostriedkom, tak, že je priamo tryska na nádrž s čistiacim prostriedkom, a všetky tekutiny, ktoré môžu byť zachytené.Klip má anti ochranné gumy, aby sa zabránilo vniknutiu vody a hrdze.Základňa je vyrobená z pribrala vysoko kvalitného plastu.nainštalovaná na ústa umývanie , držiak nebude pohybovať.Integrovaný groove môže zabrániť triešti a chytanie kvapalina, udržať bielizeň čisté a upratané, a nie mať špinavé triešti na detergent Farba:Biela+modrá Materiál:Plast+silikón Obsah balenia: 2 x Práčovňa Čistiaci prostriedok Držiak Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Štýl - Iné
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Pozastavenie Typ - Vložené
  • Počet Držiteľov - Jeden Držiaky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

30 Ks Jednorazových Sprcha Mozgov Vlasy Catcher Kryt pre Sprchy & Vane Oka Nálepky Oka Filter Umývadlo Nečistôt Nálepky

€5.08 - €10.16
( [efekt je pozoruhodné] s ním už máte na čistenie nepríjemné vlasy, už sa nemusíte starať o mozgov upchávaniu.naše vlasy catcher môže účinne chytiť vlasy a odtok vody rýchlejší v rovnakom čase. [ľahko ovládateľný] sprchový odtok vlasy catcher je veľmi ľahko odstrániť a nainštalovať.najprv poutierajte scedíme a uchovávajte v suchu, potom len peel & stick cez scedíme a vymeniť každé 3-4 týždne. [stabilné )
Pridať do zoznamu prianí

Shinesia Black Kuchynské Batérie, Ťuknite s Dvoma Sprej Tryskami Jednej Páky, Umývadlo Mixér Ťuknite na položku 360° Otočný Nehrdzavejúcej Ocele

€36.41 - €60.67
( shinesia black kuchynské batérie, ťuknite s dvoma sprej tryskami jednej páky, umývadlo mixér ťuknite na položku 360° otočný nehrdzavejúcej ocele popis: materiál: nehrdzavejúca oceľ batérie, typ: kuchynský drez kohútikov inštalačné otvory: 1 otvor štýl: moderné ventil typ: keramický ventil studenej a teplej spínač: áno )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Produktivita Prenosný Laser Zvárač Ručné Laserové Zváracie Zariadenie Prenosný Laser Zvárač Na Predaj

€22 754.87
( vysoká produktivita prenosný laser zvárač ručné laserové zváracie zariadenie prenosný laser zvárač na predaj produkty popis laserové zváranie stroj je použitie vysoko energie laserové pulzy na lokálne teplo materiál v malom priestore.energie laserové žiarenie rozptyľuje do vnútra materiálu cez tepelné vedenia, a materiál roztaví, aby tvoria osobitnú roztavený bazén.je vhodný pre auto dielov a )
Pridať do zoznamu prianí

Smart Termostatické Sprchové Nastaviť Kúpeľňa Black Digitálny Sprcha Systém Wall Mount Námestie Hlavu Teplej Studenej Batérie, Vaňa Z Nehrdzavejúcej Ocele

€187.82 - €368.28
( *poznámka druh merané ručne, môže existovať 1-3 cm rozdiel, prosím pochopiť. zreteľom farba vzhľadom na rôzne rozlíšenia z rôznych počítačové monitory, farba môže existovať malý rozdiel s reálny produkt, prosím pochopiť. ide balenia a doručenia. sme pack položka najviac do peny, vzhľadom na početné príkazy každý deň, parcely budú zaslané do 3 pracovných )
Pridať do zoznamu prianí

Sprcha Kohútikov Hlavu Sprcha Systém, Pult Filter Dážď Tryska 12 Palec Štvorcový Veľké Zrážok Strane Postrekovač, Kúpeľňové Doplnky G1/2

€90.87 - €185.44
( * druh pripomenul, merané ručne, môže existovať 1-3 cm rozdiel, prosím pochopiť. ide farby vzhľadom na rôzne rozlíšenia z rôznych počítačové monitory, farby môžu existovať malý rozdiel s reálny produkt, prosím pochopiť. ide balenia a doručenia. sme pack položka najviac do peny a bude posielať zásielky sa do 5 pracovných dní po vaša platba potvrdená, vzhľadom )
Pridať do zoznamu prianí

35w Krb pól zatienené motora ventilátora na stene visel kotla ventilátor kúrenia sporák, krb chladenie motora ventilátora

€213.67 - €237.41
( 35w krb zatienené pól motora ventilátora na stene visel kotla ventilátor kúrenia sporák, krb chladenie motora ventilátora )
Pridať do zoznamu prianí

Uterák Bary Keramiky 60cm Jednu Stenu Uterák Bar Uterák Držiteľ Antique Brass Kúpeľa kúpeľňové Doplnky 9227K

€27.37 - €49.77
( popis výrobku: materiál: mosadz. farba: antique. platby akceptujeme escrow / kreditnú kartu a visa .banka bankové prevody; western union prepravné : · prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresy, ktoré musí zodpovedať vašej dodacej adresy. ·tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po platby vymazané. ·doprava bude na celom svete prostredníctvom ups/fedex/dhl/ems, a povedzte )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Tkaniva Držiteľ ABS montáž na Stenu Odolné prísavky Tkaniva Organizátor Rolka Papiera Držiak Držiak pre Domáce Hoteli

€6.05 - €11.87
( popis držiteľ, wc tkaniva roll držiteľov rozprašovača a vešiaky na stenu pre kúpeľňa& amp; kuchyňa.drží a vypúšťaný jednej roll.kúpeľňa záchod wall mount funkcie toaletný držiteľ: utility vaňa tkaniva držiteľ má vhodnú veľkosť pre denné papier rolka, môže byť tiež použitý ako ruky uterák, parabola držiak na uterák.|uterák rack: vhodné pre dom, apartmán, byt, kancelária, )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónové Umývadlo Chrániče Pre Kuchyňa, Skladacie protišmykový povrch Drezu Mat Mriežky Na Dno Z Nehrdzavejúcej Ocele, Porcelánové Umývadlo 2ks

€16.98 - €24.61
( silikónové umývadlo chrániče pre kuchyňa, skladacie protišmykový povrch drezu mat mriežky na dno z nehrdzavejúcej ocele, porcelánové umývadlo 2ks [chrániť váš drez]: silikónový materiál, silikónové umývadlo podložky na spodnej časti kuchynský drez rohože sú najjednoduchší spôsob, ako chrániť váš drez pred poškriabaním a poškodením.to môže tiež chrániť krehké riad z toho, že je )
Pridať do zoznamu prianí

Leštený Chróm Mosadz Dual Keramické Rukoväte, Kúpeľne, Kuchynský Drez Povodí Zmiešavacie Batérie, Ťuknite Na Položku Otočný Náustok Na Stenu Lnf575

€52.88 - €94.42
( existuje mnoho ďalších návrhov v našom predaj.môžete kliknúť na návštevu môj obchod pre viac možností. prosím kliknite na ikonu() ak chcete zobraziť naše ďalšie položky. všetky položky, ktoré budú odoslané do 1-2 dní po zaplatení vymaže. žiadny problém, prosím kontaktujte ma cez kontakt teraz ak nie sme online.budeme odpoveď čo najskôr. záruka:a všetky )