0

Menu

M1S Pravda, Kostné Vedenie Slúchadlá bluetooth 5.3 Stereo Surround Zvuk Basy Digitálna Redukcia Šumu Šport Earhooks Slúchadlá

Shop: Prenosné Audio & Video
M1S Pravda, Kostné Vedenie Slúchadlá bluetooth 5.3 Stereo Surround Zvuk Basy Digitálna Redukcia Šumu Šport Earhooks Slúchadlá

M1S Pravda, Kostné Vedenie Slúchadlá bluetooth 5.3 Stereo Surround Zvuk Basy Digitálna Redukcia Šumu Šport Earhooks Slúchadlá

( 0 Recenzie )
€26.16 - €32.70
Sku: k8608

Informácie o výrobku

Funkcie:

● bluetooth V5.3 čip

Inovatívne Bluetooth 5.3 čip+signál rozšírenie prechode signálu prenos je stabilnejšie a rýchlejšie, a anti-interferencie schopnosť je silnejší, aj keď existuje mnoho ľudí, Stabilný v prostredí.

● Stereo Surround Zvuk

Kostné vedenie zvuku stereo surround zvuku, ako keby ste boli v reálnom scénu, ktorá vám najlepšie niekedy zážitok z počúvania.

● Stúpajúca Basy

Prijať Mojawa širokopásmové technológie, Inovatívne a podvratné hlas, bass rastúca Vysoko tónové a transparentné, kostné vedenie vám dáva dobrý zvuk vôbec.

● Digitálna Redukcia Šumu

Digitálna redukcia šumu duálny mikrofón, jasné hlasové dokonca aj v hlučnom vonkajšie hovory.

● IPX6 Nepremokavé

IPX6 proti potu a dažďu, nebojácny nehôd a svojvoľné potenie, dvojité vrstva siete štruktúry bloku dážď Nano hydrofóbny poťah, aby sa zabránilo prieniku potu.

● 150mAh Batérie

Vstavaný 150mAh batérie, až do 8 hodín endurace čas a 108 hodín v pohotovostnom režime.

● Ľahký a Prenosný

Hmotnosť eaphone je len 23g, ľahký a prenosný, vhodný pre cestovanie a športu.

Špecifikácie:

Model M-1S

Farba Čierna

Nepremokavé IPX6

Nosenie Typ Earhooks

Citlivosť 85 db

Frekvenčná Odozva 20Hz-20kHz

bluetooth

bluetooth Verzia V5.3

Podporované Profily A2DP1.3/AVRCP1.5/HFP

Prenosovú Vzdialenosť 10m

Batéria &Nabíjania

Kapacita batérie 150mAh

Hovor Čas 7h

Hudba Čas 7h

Pohotovostný Čas 150h

Čas nabíjania 1.5 h

Iné Funkcie

Mikrofón Áno

Dotykové Ovládanie Áno

Ovládanie Hlasitosti Áno

Potlačenie Šumu Áno

Veľkosť A Hmotnosť

Hmotnosť výrobku 0.0230 kg

Hmotnosť balenia 0.0550 kg

Veľkosť produktu 82×17.8 mm

Veľkosť balenia 95×95×25 mm

Zoznam balíkov

1× Slúchadlá

1× Nabíjací Kábel

1 X Užívateľská Príručka

1× Balík Box

  • Konektory - Žiadne
  • Názov Značky - LEORY
  • Je bezdrôtové - Áno
  • Pre Slúchadlá, Podložky Materiál - Iné
  • Impedancia Rozsah - až 32 Ω
  • Funkcia - Bežné Slúchadlá
  • Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie - Áno
  • NFC Technológia - No
  • Konektor Typu - Žiadne
  • Podpora Pamäťovej Karty - No
  • Komunikácia - Bezdrôtové
  • Typ Magnetu - Iné
  • Ovládanie Hlasitosti - Áno
  • Štýl - Ucho
  • Kategória - Slúchadlá & Slúchadlá
  • Zvuková Izolácia - Áno
  • Funkcie - nepremokavé, S Mikrofónom
  • Podpora APLIKÁCIÍ - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Vocalism Princíp - Kostné Vedenie
  • Materiál - Plastové
  • Ovládacie Tlačidlo - Áno
  • nepremokavé - Áno
  • Bluetooth Verzia - 5.3
  • Maximálny bezdrôtový dosah[m] - 10M
  • S Mikrofónom - Áno
  • Bezdrôtové Typ - bluetooth
  • Hlasový asistent vstavaný - No
  • zoznam balíkov - používateľská príručka
  • Nabíjanie Metóda - Kábel
  • Kapacita batérie[mAh] - 150mAh

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Video Splitter Adaptér kompatibilný s HDMI Prepínač 4K*2K, HD-kompatibilné 2 v 1 Z Prevodník Video Príslušenstvo Rýchly Prenos

€2.57 - €4.60
( kompatibilný s hdmi prepínač 4k*2k, hd-kompatibilné 2 v 1 z prevodník video príslušenstvo popis: podpora 4k hd-kompatibilné, a to converter poskytuje jasné, vizuálny zážitok s kvalitou obrazu s sýte farby a svetlé snímky, ktoré obnoviť úžasného sveta prírody. tento prepínač podporuje dva a jeden von, umožňujúce jeden hosť pripojiť dva displeje a zdieľať rovnaké hd kompatibilný )
Pridať do zoznamu prianí

Šedá Earhook Ucho Slučky Strmeň Pre MOTO H17 HX550 Bluetooth Headset Dobrú pružnosť Earhooks

€0.95 - €1.66
( vysoká kvalita earhook je navrhnutý tak, aby sa zmestili všetky uchu.dobrý stablizer pre váš motorola bluetooth headsetu na ucho. popis: - compatiblity: motorola h17 hx550 bluetooth headset - farba: šedá - dobrá flexibilita, nie je ľahké zlomiť - ucho-tvarované vzhľad, ľahké nosenie - vhodná na použitie na obe uši balenie obsahuje: : 1 x earhook )
Pridať do zoznamu prianí

Čelenka Vankúš pre astro A50 Gen3 Slúchadlá HeadBeam Rukávy hlavový most Vankúš Pad Náhradné Príslušenstvo

€4.44 - €8.88
( funkcie: ootdty slúchadlá s hlavovým oblúkom vankúš môže byť jednoducho inštalujú. chrániť vaše slúchadlá od nuly, nečistoty a pot, robí na sebe viac útulný. vysoko kvalitného trvanlivého materiálu, zabezpečiť hladký povrch a pohodlné . dať vaše headset zbrusu nový hlavový most pad.aby bolo úplne nový vzhľad. pre astro a50 gen3 slúchadlá. špecifikácie: materiál:hubky farba:čierna, pre )
Pridať do zoznamu prianí

Y08 Bluetooth-kompatibilné Slúchadlá Cez Ucho Univerzálny Stereo Športové Bezdrôtové Slúchadlá na MP3 Prehrávač pre Beh

€2.33 - €4.67
( y08 bluetooth-kompatibilné slúchadlá cez ucho univerzálny stereo športové bezdrôtové slúchadlá na mp3 prehrávač pre beh popis: headset podporuje handsfree, čo je výhodné pre odpovede na prichádzajúce hovory na cestách. použitím tohto produktu, môžete si vychutnať nádherný bezdrôtový hudby a počúvať fm rádio.a možno ju použiť aj ako mp3 prehrávač, pretože podporuje pamäťové )
Pridať do zoznamu prianí

AM FM SW Núdzové Rádio Batérie Powered Slnečné Počasie Rádio LED Baterka Multifunkčné Rádio Multi Pásmo pre Outdoor Camping

€11.53 - €36.25
( am fm sw núdzové rádio batérie powered bluetooth-kompatibilné 5.0 núdzové pochodeň prenosné rádio solárne rádio s reproduktorom funkcia: 1. bluetooth-kompatibilné technológie 5.0: vstavané bezdrôtové bluetooth-kompatibilné čip, prevodovka je stabilný a rýchly, a spojenie vzdialenosť dosiahne 10m/32.8 ft, takže si môžete vychutnať hudbu radosť prináša bezdrôtové.vstavaný reproduktor )
Pridať do zoznamu prianí

Pôvodné Youpin G2 Spievať Karaoke Bezdrôtový Mikrofón Marhuľový Bieleho Páperia Čelné Sklo Verzia

€317.86
( môj priateľ, vitajte v našom obchode.ak potrebujete ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma whatsapp+ 8618873307725. ja sa odošle produkt odkaz pre vás kúpiť! #detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-1{padding:0;margin:0;color:#333;font-size:14px;padding-left:4px;font-weight:bold;white-space:pre-wrap}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:24 px}#detail_decorate_root .magic-3{vertical-align:top;display:block;padding-right:4px;skrinka-rozmery:hraničná-box;padding-left:4px}#detail_decorate_root )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Handsfree Business Bluetooth Slúchadlá Bezdrôtové Slúchadlá Stereo Ucho Headset Pre Jazdu Cestovanie Pracovných Veľkoobchod

€0.76 - €1.52
( 2023 handsfree business bluetooth slúchadlá bezdrôtové slúchadlá stereo ucho headset pre jazdu cestovanie pracovných veľkoobchod popis: funkcie: 1.kúsok bezdrôtové komunikačné zariadenie umožňuje počúvať hudbu a ľahko prijímať hovory počas jazdy, cestovanie, alebo na prácu v kancelárii. 2.slúchadlá môžete prijímať hovory stlačením tlačidla a komunikovať cez bezpečné hd kanál. 3.ovládanie )
Pridať do zoznamu prianí

Diaľkové Ovládanie pre N2QAYB000479 N2QAYB000475 DMRBW780GL DMRBW780 Disk, Záznamník

€8.97 - €15.46
( diaľkové ovládanie pre n2qayb000479 n2qayb000475 dmrbw780gl dmrbw780 disk, záznamník funkcie: 1. jednoduchá obsluha: nie je potrebné pre každý program, po batérie je dať, je možné použiť ihneď po otvorení vrecka. 2. trvanlivé: po testovaní, tieto tlačidlá môžete podporiť viac ako 100 000 kliknutí,môžete ho použiť s dôverou. 3. dlhá životnosť: životnosť batérie na každodenné )
Pridať do zoznamu prianí

3x Výmena Bluetooth Ucho Slučky Bluetooth Headset Prijímač Klip 5+6+7 mm

€0.94 - €1.44
( popis: svorka sa dá otáčať o 360 stupňov, môžete urobiť ucho viac v blízkosti ušami,cítiť sa pohodlnejšie. tieto háčiky sú univerzálne typ vyrobené na nosenie ako mnoho modelov, ako je to možné. svorka s pc a abs technických materiálov,húževnatosť super,nie ľahko zlomiť. užívateľsky príjemný dizajn,spojka s teleskopickým funkciu, podľa veľkosti úpravu. ekologické )
Pridať do zoznamu prianí

AU-401 DC 5V-12 Stereo Audio Mixer 4 Vstup 1 výstup Individuálne Ovládanie Dosky Zvuk miešanie DIY Slúchadlá Zosilňovač

€68.70 - €114.51
( dc 5v-12v au-401 4 kanál ako stereo zosilňovač modul výstupného zvukového signálu, miešanie rada dc rozhranie s shell zavedenie nového výrobku: štyri stereo audio vstupy sú miešať do stereo výstup, ktorý môže priamo riadiť slúchadlá, alebo sa pripojiť k zosilňovač, 3,5 mm jack pre slúchadlá, a potenciometer individuálne ovládanie hlasitosti každého kanála bez ovplyvňujú navzájom.maximálny )
Pridať do zoznamu prianí

1PC UWB Ultra-Wideband Logaritmickej Cyklus Antény 1.35 GHz--9.5 GHz

€12.56 - €14.78
( ultra wideband antény uwb antény 15w 1.35-9.5 ghz periodicky antény 5-6db pre mobilný telefón opakovač signálu zosilňovač, booster 1. ukazovatele výkonnosti: 1. anténa frekvencia: 1.35--9.5 ghz 2. anténa stojatej vlny: menej ako 2,5 (typický) 3. anténa polarizácia: smerový line polarizácia 4. anténa, zisk: 5-6db 5. výkon kapacita: 15w 2. produkt foto )
Pridať do zoznamu prianí

Doprava zadarmo jeden DVD mechanizmus DV-04-142A jednotky loader presne PC Dosku na Mercedes auto, DVD, navigácia, audio

€52.34
( doprava zadarmo fujitsu ten jeden dvd mechanizmus dv-04-142a jednotky loader presne pc dosku na mercedes auto, dvd, navigácia, audio )
Pridať do zoznamu prianí

Lenovo TW16 Bezdrôtové Slúchadlá Bluetooth 5.0 Slúchadlá Earhook Slúchadlá S Mikrofónom, Stereo 40 Hodín Headset Pre Jazdu Stretnutie

€6.89 - €8.11
( funkcie : 1. bluetooth 5.0 technológia prináša stabilnejšie a rýchlejšie bezdrôtové pripojenie na váš prístroj, si môžete vychutnať stabilné hovory a krásna hudba. 2. navrhnuté s mäkké, flexibilné a bezpečné nosenie ucho háčiky zamerané na plne montáž ušiach bez pádu aj pre intenzívne cvičenie, zabezpečiť bezkonkurenčné pohodlie a stabilitu, keď ste v pohybe. 3. dlhý čas )
Pridať do zoznamu prianí

1pin 3,5 mm Hrdlo Mikrofón Mikrofón Covert Akustické Trubice Slúchadlo Headset Pre //LG/Blackberry/MOTORO Smart Telefónu Slúchadlá

€4.97 - €9.04
( podpora aplikácie: nie citlivosť: 95+/-3db frekvenčný rozsah: 20-20000hz aktívne tlmenie hluku-výmazu: nie ovládanie hlasitosti: áno je bezdrôtová: nie podpora-x: nie funkcia: prenosné podpora pamäťových kariet: nie bezdrôtové typ: žiadne vodotesný: nie komunikácia: káblové vocalism princíp: dynamický číslo modelu: hrdla mic headset covert akustické trubice slúchadlo ovládacie tlačidlo: áno s mikrofón: )
Pridať do zoznamu prianí

Jedinečný Vzhľad Radič Palec pre PS VR2 Radič Opotrebovaniu Thumbstick Čiapky Rukávy Príslušenstvo 24BB

€1.55 - €1.96
( funkcie: ootdty vyrobené z vysokokvalitného silikónu, non-sklzu, non-jedovaté, a bez zápachu, ktorý môže chrániť ovládači pred poškriabaním a otrasmi. špeciálne technológie, ktorá sa používa na zvýšenie trenia medzi prstom a radiča. zabrániť prst sklz, znížiť palec, zápästie a ruky únavu a zlepšiť presnosť a citlivosť počas hry. precízny dizajn, nie je potrebné )