0

Menu

Najpredávanejšie Mozaiky Nepremokavé Samolepiace Odolné Steny Nálepky Dlaždice, Ošúpte A Držať Backsplash Kuchyňa Farebné Podlahy Nálepky

Shop: Home Decor
Najpredávanejšie Mozaiky Nepremokavé Samolepiace Odolné Steny Nálepky Dlaždice, Ošúpte A Držať Backsplash Kuchyňa Farebné Podlahy Nálepky

Najpredávanejšie Mozaiky Nepremokavé Samolepiace Odolné Steny Nálepky Dlaždice, Ošúpte A Držať Backsplash Kuchyňa Farebné Podlahy Nálepky

( 0 Recenzie )
€13.26 - €26.52
Kategória: Home Decor
Sku: k9106

Informácie o výrobku

Mozaiky Tvorivé 3D Dlaždice Nálepky Simulácia Dekorácie DIY Poschodí Rovine Samolepky na Stenu

Funkcie:

Vyrobený z vysoko-kvalitného PVC materiálu, pružný a moistures-resistants.

Tieto kuchyňa dlaždice samolepky na stenu vám ušetrí čas a peniaze výmena starých obkladov.Úplne premeniť vaše kuchynské a domáce štýl, bez námahy.

Skvelé pre backsplashes v kuchyniach, kúpeľniach, kolesové karavany, a pod krby, vane a umývadlá.

Ľahko rezať a inštalovať, stačí olúpeme a držať!DIY rezanie a spájanie vyzdobiť váš domov vo vašej vlastnej ceste.

Silný samolepiace, žiadne extra lepidlo potrebné!Odnímateľný, aby nezostali žiadne zvyšky a bez poškodenia steny.Pre hladké a čisté dlaždice povrchy.

Popis Výrobku:

Popis:

Materiál : PVC

Rozmery sú uvedené.

Farba: Multicolor

Balík obsahuje:

10 x samolepky na Stenu

Upozornenie :

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory alebo farbu reflecton v monitor osvetlenie,pozadie, atď, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Prosím, dovoľte 1-5mm chyba kvôli ručné meranie.

  • Štýl - Moderný Štýl
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové
  • Špecifikácia - Multi-piece Package
  • Tému - ABSTRAKT

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

2 ks 35 cm Veľkonočné Slamy Stojí Králik Ručné Bunny Králik Toy Model Sochy Ornament Festival Party Dekor Záhradné Dekorácie

€109.49 - €182.48
( 2 ks 35 cm veľkonočné slamy stojí králik ručné bunny králik toy model sochy ornament festival party dekor záhradné dekorácie popis hľadáte záhradný záhradné dekor?ak ste, môžete zvážiť naše slamy tkané králik socha.to musí byť vaša najlepšia voľba.králik socha ornament je vyrobený z prvotriednej materiálu, ktorý je odolný na dlhý čas používať.môžete ho použiť na skrášlenie )
Pridať do zoznamu prianí

Retro Kolekcia Medi Kozy Domáce Dekorácie, Ozdoby

€22.85 - €35.16
( názov výrobku: červená meď kozy materiál: meď rozmery: v rozloženom stave dĺžka, šírka a výška sú asi 6 * 3.2 * 5cm a hmotnosť je o 160 g poznámka: produkt je moderné! )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Vlajka na Auto Show 3x5 Ft Lietania Banner Vnútorné Vonkajšie Dekorácie

€1.11 - €2.23
( špecifikácie: materiál: 100% polyester textílie veľkosť: 60x90cm, 90x150cm, 120x180cm v dôsledku rôznych oceňovacích metód, môžu byť niektoré odchýlky vo veľkosti. hmotnosť: 50g, 120 g, 200g proces: single-obojstranná tlač dve priechodky pre zavesenie (č stožiar) upozornenie: vlajky teraz sú na sklade.ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte )
Pridať do zoznamu prianí

Svetelný Spínač Nálepky Svietiť V Tme Dekoratívne Nálepky Cartoon Spínač Zásuvky V Stene Nálepka Pre Deti Izba Domáce Dekorácie

€1.27 - €1.87
( funkcie: 1.svetelný spínač stenu, nálepky na baby detská izba spálňa. 2.domáce dekorácie karikatúra lásky tapety svietiť v tme nálepky 3.je vyrobený z prémiovej pvc.tento domova je vodotesný a vymeniteľné. 4.uistite sa, že steny povrch je hladký,čistý,suchý a bezprašné. špecifikácia: farba:zajac,medveď,mačka,panda materiál:pvc veľkosť:12x12cm množstvo: 1pcs poznámky: )
Pridať do zoznamu prianí

8 KS Keramické Prútika Stojan, Držiak Panda Roztomilý Leží Posedenie s Úsmevom Tvár

€12.51
( upozorňujeme na tento odkaz je pre 8 kusov prútika stojan držiak.materiál: keramické služby zákazníkom: dôrazne hodnotu vašej spokojnosti.pozitívna spätná väzba a 5-star rating sú veľmi ocenil. ak nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky zlé komentáre.budeme sa to úprimne a vážne, budeme radi, aby vám ponúknuť uspokojivé riešenie veľmi )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Kvalita, Rukoväť, Cuka Rukoväť Zliatiny Fuchi Kashira Menuki Pre Skutočné Japonské Japonsko Samuraj Katanan Meč Príslušenstvo NewVery Pekné

€22.18 - €29.58
( stav: nové, nepoužité. rukoväť(cuka) materiál: tvrdé drevo zabalené s black napodobňované rayskin červené kožené ito zliatiny príslušenstvo. rukoväť dĺžka: 15 cm(5.9 palca)/20 cm(7.9 palcový)/26 cm(10.2 palcov)/30 cm(11.8 palca)/35 cm(13.8 palca)/40 cm(15.7 inch) zvyčajne sa používa pre japonský samuraj meč katana, nie je mekugi otvor na cuka, potrebujete vyvŕtať sami. prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

omieľanie gemYellow achát prírodného kremeňa minerálne sa používa na liečenie čakier

€7.00 - €7.95
( omieľanie gemyellow achát prírodného kremeňa minerálne sa používa na liečenie čakier ite t m vysvetliť názov prírodný krištáľ kameň materiál crystal hmotnosť g dĺžka 15-20 mm šírka mm veľkosť mm poznámka 1.prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie. 2.vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu )
Pridať do zoznamu prianí

Tri Ratels FTC-806# 14x14.8 cm Červená, Angry Bull PVC Nálepky Obtlačok na Stenu, Okno, Kufor, Notebook Zrkadlo Skúter

€8.89 - €12.70
( odporúčame vám kúpiť 4 nálepky alebo aj niečo viac: 1. užite si oveľa nižšiu jednotkovú cenu. 2. ako záložný nálepku, keď prilepiť zlyhá. 3. príspevok na rôznych miestach, napríklad v aute, steny, dvere, chladnička, wc, a tak na 4. dať extra nálepky ako darčeky pre priateľov a rodinu. )
Pridať do zoznamu prianí

Vinobranie Auto Cirkvi Okno Schody Biely Kvet Wall Art Plátno Na Maľovanie Nordic Plagáty A Vytlačí Dekor Obrázky Pre Obývacia Izba

€12.07 - €17.24
( poznámka 1. žiadny rám ! ! !len maliarske plátno! 2.akceptujeme vlastné veľkosti a fotografie, ak chcete, pls kontaktujte nás. 3.farebný displej sa môže mierne líšiť od monitoror mobile nastavenie. 4.očakávaný dátum dodania bude mať vplyv na ciel, počasie atď., niekedy to môže trvať trochu dlhšie prijímať,prosím, kontaktujte nás, keď ste nedostali package rozšíriť vašu )
Pridať do zoznamu prianí

Socha Narodenia Nastaviť Náboženské Svätej Rodiny Figúrka pre Náboženské Darček kolaudačné párty Darček

€1.66 - €2.87
( popis: [ručne] každý kus shengjia dreva ornament je ručne so starostlivosťou a dôrazom na detail. [krásny dizajn] domácej prívesok funkcie, krásny dizajn, ktorý je určite, aby sa pridať kúzlo a eleganciu do každej obývacej priestoru. [odolné materiály]na shengjia domova je vyrobené z vysoko kvalitného dreva, materiálov, určené na posledných rokoch. [univerzálny] na shengjia )
Pridať do zoznamu prianí

Sederhana Moderné Pahatan Ornamen Cahaya Mewah Kelas Atas Rumah Ruang Tamu Dekorasi Lembut Lorong TV Kabinet Rasa Kelas Atas

€3 027.30
( o nás 1 , naša spoločnosť sa nachádza v čína je najväčší wholesalemarket.akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produkt obrázkov alebo modelov.dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať produkt na predajni si môžete kúpiť. 2 , všetky výrobky predávané v obchode sú skutočné, prosím, uisťujeme vás, kúpiť!ak máte akékoľvek )