0

Menu

100% Ručne Vyrábané Tichom Moderné Textúra Dizajn Plátno Umenie Olejomaľba Frameless Dekorácie Na Stenu Obraz Domova Dropshipping

Shop: Home Decor
100% Ručne Vyrábané Tichom Moderné Textúra Dizajn Plátno Umenie Olejomaľba Frameless Dekorácie Na Stenu Obraz Domova Dropshipping

100% Ručne Vyrábané Tichom Moderné Textúra Dizajn Plátno Umenie Olejomaľba Frameless Dekorácie Na Stenu Obraz Domova Dropshipping

( 0 Recenzie )
€26.17 - €51.30
Kategória: Home Decor
Sku: k7213

Informácie o výrobku

To je 100% handpainted olejomaľba na plátne.Cena nie je vrátane rámu.Ak sa vám páči s rámom najprv nás kontaktujte.Vďaka!

100% Ručne Vyrábané Tichom Moderné Textúra Dizajn Plátno Umenie Olejomaľba Frameless Dekorácie Na Stenu Obraz Domova Dropshipping

MYT Umenie

O Nás

Xiamen Mei Yi Te Dovoz & Vývozu Trading Co., S.r.o.(tiež sa nazýva MYT UMENIA) má beed práca v čl bussiness po dobu 13 rokov, a weare profesionálne ručne olejomaľby, plátno, vytlačí, farbenie zárubne, drevený rám a kovové výrobky.

Máme vybudované dobré vzťahy s mnohými umenie distribútor, maľovanie galéria, milovníkov umenia a predajne nábytku celého qorld.

Ak hľadáte reliabae umenie výrobcu, prosby zdarma t, kontaktujte nás.

Otázka: Čo mám robiť, ak som nedostal môj nákup?

Odpoveď: Ak ste nedostali nákupe, prosím, buďte trpezliví.Váš nákup môže dosiahnuť vaše ruky v najbližších dňoch.Medzitým, prosím, kontaktujte lodnej dopravy po vašom boku, alebo nás kontaktujte na pomoc, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.Ak váš nákup bol stratený, zašleme vám nový.

Otázka: Čo mám robiť, ak obrazov som kúpil nemá rád?

A: Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom Platformy Web Poštou alebo E-mail, budeme vyriešiť všetky problémy, ktoré s vami .Sme radi, že vám výmenu iní , ale kupujúci sú zodpovední za všetky prepravné poplatky.

Otázka: Ako sa o vašom obchode poštovné spôsobom?

Odpoveď: Predvolený Zadarmo Medzinárodných cien vyberieme poštových vzduchu parcela (Čína Príspevok, Hong Kong Príspevok,

Singapur Poštou, E Paketov),bude tovar dorazil o 15 až 35 pracovných dní.

Ak chcete dostávať tovaru rýchlejšie, môžete si vybrať, EMS, DHL,UPS, ale budete musieť zaplatiť poplatok .

Otázka:Sme veľký veľkoobchod, môžete, dajte nám vedieť vaše výrobné kapacity?

K:Teraz máme 35 profesionálnych umelcov pracoval v našej továrni, môžeme vyrobiť približne 10 000 ks moderné obrazy za mesiac.

  • Materiál - Bielizeň
  • Predmety - ABSTRAKT
  • Formulár - Jeden
  • Štýl - Moderný Štýl
  • Je To Inteligentné Zariadenie - No
  • Technics - ručne maľované
  • Podpora Base - Plátno
  • Rám - No
  • CN - Futian
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Médium - Akryl
  • Rám režim - Bez rámu
  • Druh - Olejovej Maľby
  • Tvar - Vertikálne Obdĺžnik
  • Pôvodný - Áno
  • Názov Značky - MYT
  • Číslo Modelu - unframe-D1208 (38)

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Záhrada Dekor Umelé Vtáčie Papagáj Figúrky pre Záhradné Kvetináče Balkón akvárium Domova, Ornament Ručné Sochy Zvierat

€16.82 - €21.02
( záhrada dekor umelé vtáčie papagáj figúrky pre záhradné kvetináče balkón akvárium domova, ornament ručné sochy zvierat názov: umelé papagáj materiál: živica veľkosť: pozri obrázok veľmi krásnu papagáj, je to stojí za to mať pre záhradné / domáce dekorácie. papagáj nohy sú hák, to môže vešiak na strom, kvetináče, fish tank, a iné objekty. balík )
Pridať do zoznamu prianí

Vintage Kovov Cín Štítok Biely chvostom Jeleň Anatómie Vedomosti Tlač Plagátu Wall Art Nástenné Dekorácie Školskú Záhradu Farmy

€74.81
( veľkosť: 12 * 8 cm/30 * 20 cm; farba: ako je znázornené na obrázku táto dekoratívne kovové prihláste sa hrany na každom rohu, aby ste ju mohli používať bezpečne bez poškriabaniu prsty. tento retro, obrázok je vytlačený na jednej strane.to je dobré, dekorácie pre zdobenie svojho domu, bar a garáže, aby sa dom vyzerať atraktívnejšie. jednoduchá inštalácia, nie je okrúhly otvor na )
Pridať do zoznamu prianí

moderné umenie abstraktné Výhľadom na Parc de Montsouris tým, Henri Rousseau Vysoko kvalitné Ručné

€86.43 - €121.74
( poznámka : pretože všetky obrazy sú vyrábané ručne po zoradené podľa našich umelcov, čas spracovania vašej objednávky bude v 15-20 dní. všetky vodoznak alebo meno interpreta na obrázok sa nezobrazí na vyplnený maľovanie.označte prosím o vašej objednávke, ak sa chcete prihlásiť mena interpreta.dekorácie vezmite prosím na vedomie, že na vyššie uvedených obrázkoch sú iba ilustračné. konečný )
Pridať do zoznamu prianí

Camper Van Pláži Tlač Surfovať Umenie Boho Dekor Retro Čiernej a Bielej California Tichom Plagát a Vytlačí Moderná Obývacia Izba Fotografie

€2.24 - €3.19
( ▼ garantujeme prepravu čas je 20-75 dní.od balík je prepravovaný prostredníctvom tretej strany, sme nemôže zaručiť, konkrétny čas príchodu.ak to nie je dorazí do 75 dní, môžete požiadať o vrátenie peňazí. (ak nemôžete prijať, čas doručenia, prosím, nie kúpiť) ▼ čo predávame iba plagáty, žiadne hranice, žiadne okraje (len v skutočnej veľkosti plagátu), a žiadne lepidlo funkciu na zadnej )
Pridať do zoznamu prianí

Akrylové Nechty Butterfly Motýle Nechty Živej Dekoroch Mini Medailón Náhrdelník Stôl dekorácie

€3.67 - €7.19
( popis hľadáte špeciálne a kreatívne hobby príslušenstvo?tento mini motýľ dekor bude pre vás dobrá voľba.to je diy rôzne remeslá.môžete tiež dať svoju rodinu a priateľov, ktorí radi diy.zdieľanie manikúra čas so svojimi priateľmi a môžete mať veľa zábavy tam.zaslúžite si ich. funkcie -farba: náhodný farba -materiál:akryl -veľkosť:3.20x2.50x0.30 cm/1.26x0.98x0.12in -prijatie )
Pridať do zoznamu prianí

Ručne maľované vysoká kvalita reprodukcie Dve Ženy Beží na Pláži (Závod) tým, že Pablo Picasso Moderné home decor art

€887.44
( ručne maľované vysoká kvalita reprodukcie dve ženy beží na pláži (závod) tým, že pablo picasso moderné home decor art popis názov: dve ženy beží na pláži (preteky) umelec: pablo picasso dátum: 1922 štýl: neoclassicism obdobie: neoclassicist & surrealist obdobie žáner: žáner maľovanie médiá: olej ,plátno miesto: musée )
Pridať do zoznamu prianí

Radosť Halloween Doska Domov Stenu Garáže Dekorácie Plagát Ročník Festivalu Kovov Cín Známky Plagát 20x30 cm

€5.34 - €10.90
( radosť halloween doska domov stenu garáže dekorácie plagát ročník festivalu kovov cín známky plagát 20x30 cm d escription -veľkosť produktu: 20x30 cm (7.87x11.8 palcový) -hmotnosť výrobku: 130g/pc -materiál: vysoko kvalitné ekologicky šetrné kovov -vzor:vták,tekvica,mesiac,metly,bat,vlk,ghost,dom,strom,list,kladivo scény -to je široko používaný vo výzdobe )
Pridať do zoznamu prianí

Moderné Imitácia Ratanu Váza Tabuľka Kvet Usporiadanie Nádoby Obývacia Izba, Nordic Štýl Plastové Vázy Pre Domova Ozdoby

€42.66 - €85.33
( moderné imitácia ratanu váza tabuľka kvet usporiadanie nádoby obývacia izba, nordic štýl plastové vázy pre domova ozdoby popis: názov produktu: plastové vázy materiál: plast farba: modrá,ružová,biela veľkosť produktu : 7 * 19 cm fľaša úst veľkosť:4,5 cm balenie obsahuje: 1 x plastové vázy funkcia: 1. nerozbitný: každá váza je vyrobená )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý Kadidlo Držiteľ Stola Kadidlo Horáky Držiak pre Domáce Obývacia Izba Dragonfly /Ant-Phoenix Kadidlo Pridržte

€0.77 - €1.20
( funkcie: toto unikátne navrhnutý kadidlo horáky je vyrobená z kovového materiálu,vystrelil na vysokej teploty,elegantné a krásne; kadidlo horáky je skvelý darček pre rodinu a priateľov; jemné a hladké remeselníci; ideálny pre dovolenku.budú sa tešiť na mnoho rokov dopredu. kadidlo horáky, je v malej veľkosti, ľahko sa prenáša. špecifikácie: materiál:kov možnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Anime Plagáty Tomie Anime Junji Ito Horor Comics Plátno na Maľovanie Plagátu pre Spálne herňa Dekorácie na Stenu Umenie Domova

€4.52 - €7.42
( vezmite prosím na vedomie, 1.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod rám poškodené na prepravu, č. mat, č vnútri rámu, č mimo rám, plátno len. 3. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové monitory,mobilného telefónu, farba objekty bude trochu odlišné od zobraziť obrázky v našom obchode. 4.1 palec=2.54 cm 5. )
Pridať do zoznamu prianí

Jednoduché severnej európy abstraktné čiary akvarel malý tiger, lev roztomilý detskej izbe stôl dekorácie, maliarstvo core

€3.52 - €6.77
( ★ materiál: plátno ★ obsah balenia:1 kus,prejdite na pvc trubky ★ na mieru: prijaté všetky prispôsobené obrázku a veľkosti sú vítané. ★ upozornenie: veľkosť: 1 palec=2.54 cm rám nie je v cene,obrázok nemá žiadne extra bielym okrajom.plagáty sú balené v plastovej trubice, dobre chrániť。 na obrázku farby, rôzne monitory,tam môže byť chromatické aberration, )
Pridať do zoznamu prianí

Keramické Kadidlo Držiteľ Zdvihol Design, Malé Lodné Tvar Kadidlo Stick Držiteľov Zmierniť Úzkosť Dekoratívne Krásny Domov

€7.84 - €15.36
( kadidlo držiak na stojan krásne elegantné keramické kadidlo stick držiak pre domáce ornament dekorácie 1. malé lode tvar: kadidlo držiteľ je navrhnutý v tvare malého člna, vytvára pocit relaxácie a pohody, keď kadidlo stick svieti a sa umiestnil na otvor. 2. výtvarné spracovanie: kadidlo stick držiteľov a sú krásne tvarované s mäkké línie, jemné spracovanie a starožitné remeslá. 3. )