0

Menu

Pet Žuť Loptu Hračka Skus Odolný Psa Zub Čistenie Loptu pre Malé a Stredne Veľké Psy a Mačky Psa Loptu

Shop: Pet Produktov
Pet Žuť Loptu Hračka Skus Odolný Psa Zub Čistenie Loptu pre Malé a Stredne Veľké Psy a Mačky Psa Loptu

Pet Žuť Loptu Hračka Skus Odolný Psa Zub Čistenie Loptu pre Malé a Stredne Veľké Psy a Mačky Psa Loptu

( 0 Recenzie )
€7.78 - €11.12
Kategória: Pet Produktov
Sku: k225515

Informácie o výrobku

Pet Žuť Loptu Hračka Skus Odolný Psa Zub Čistenie Loptu pre Malé a Stredne Veľké Psy a Mačky

FARBA: Ružová, Zelená, Jazero modrá Funkcie:

1. Tri farby sú k dispozícii.Je to multi‑funkčná hračka pre psa, ktorý integruje funkcie ťažnej sily tug of war, bell‑ukladanie zvuku, potraviny úniku hračka, žuvacie hračky a bounce.Žuvanie loptu tiež prichádza so psom uhryznutie bavlnené lano.

2. Veľké oblasti dizajnu, hrubšie loptu stenu, odolnejší voči psa hmyzom; rôzne žuvacie konvexný dizajn bodu, môže v plnej miere chrániť ústne zdravie zvierat; pridané snack koryto funkcie, ktoré môžu byť použité ako potraviny úniku hračka pre psov.

3. V spodnej časti loptu pridáva malý zvon zvuk dizajn, ktorý bude zvuk pri pet, pes uhryzne hračky, ktoré môže lepšie upútať psa pozornosť a zlepšiť psa výkon Záujem hrať.

4. Pre zdravotný stav psov, odporúčame vám, aby ste ho použiť pre viac ako 20-30 minút denne.Hračka je vhodná pre domáce psy 5-100 libier hrať, a môžu byť použité v interiéri a exteriéri.

5. Pet psov často používajú táto hračka, ktorá môže plne konzumovať prebytok energie.Tiež môžete vyčistiť zuby pri hraní, cvičenie vaše telo, zmierniť svoje starosti, a zabrániť tomu, aby psa z trhanie nábytok, alebo šaty, ak vlastník nie je doma.

Špecifikácia:

Typ Položky: Pet Žuť Loptu Hračka

Produkt Materiál: TPR

Veľkosť Produktu: Cca. 21x8.5 cm/8.3x3.3v

Vhodné Pet Plemien: Malé, Stredné, Veľké Psy a Mačky

Zoznam balíkov: 1 x Pet Žuť Loptu Hračka

Poznámka: Prosím, aby nepatrné odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Názov Značky - TOPINCN
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Značky: pet žuť loptu hračka

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Mačka Carrier Móde Šnúrkou Otvor Dlhotrvajúci Pet, Pes, Mačka Účtovná Cestovanie Taška Pet Produkt

€17.49 - €24.98
( mačka carrier móde šnúrkou otvor dlhotrvajúci pet, pes, mačka účtovná cestovanie taška pet produkt špecifikácie: s pracky, tento pet prepravný vak má šnúrku otvor na boku, čo je výhodné pre pet sonda von.v dolnej časti, je viditeľné, a môžete vidieť akciu domáceho maznáčika. pet prepravný vak je aj módna taška cez rameno, ktoré môže držať knihy, dáždniky a iné položky.s )
Pridať do zoznamu prianí

Mačka Teaser Prútik Dual Head Mačka Pierko Pól Hračka S Pevnou Prackou A Prísavky Zábavné Mačiatko Hračky Pre Mačky Rybárske Pól Hračka

€2.37 - €3.65
( popis: interaktívne hračky: mačka teaser palička je zábavná stĺpci interaktívne hračky a dobrý nástroj na posilnenie mačiatko interakcie pozitívne a vybudovať dobrú pet životný štýl. prísavky: mačka teaser hračka môže byť pevne na podlahu alebo na stenu, a vaša mačka bude hrať s ním.môžete odpojiť stick od základne, podržte ho a hrať sa s mačka. skladacie dizajn: mačka )
Pridať do zoznamu prianí

Pet Interaktívne Elektrické Chybu Cat Hračka Kefka Červ Mikro-Nano Červ Prekážkou Automatické Flip Lienky Hračky, Zábavné Cat Hračka

€30.90 - €51.50
( pet interaktívne elektrické chybu cat hračka kefka červ mikro-nano červ prekážkou automatické flip lienky hračky, zábavné cat hračka názov produktu: elektrické vtipné mačku teaser nanoworm funkcie produktu: pet produktov veľkosť produktu: 45mm*15 mm*15 mm príslušenstvo výrobku: lr44 elektroniky ❤ funkcia môže automaticky roll, v rohu na stene 90 stupňov môže )
Pridať do zoznamu prianí

Vták Vydesiť Disk Plastové Bird & Holub Spike Anti Vtákov, Holubov Poľnohospodárskej Vtákov Pe st Ovládanie Pre Odradiť prenájom Zariadení na Kontrolu

€3.61 - €7.24
( odrážky: robustná a odolná: vták vydesiť devi ce je vyrobená z vysoko-kvalitného pet materiálu, pevné, odolné, a nie je ľahké fade, mohli byť použité na dlhú dobu, a nebude skorodované vystavenia prírodného prostredia.udržať vtákov preč : vták vydesiť disk je navrhnutý s obojstranné silný odraz, odráža slnečné svetlo na vytvorenie flash a oslepujúce účinky, ľahko odraziť vtákov a držať )
Pridať do zoznamu prianí

Pes Špirála Sebou Dlhé a Krátke Zub Oceľové Ihly Psa Špirála Pet Odstránenie Chĺpkov Prelievanie Pin Stierky Mačka, Pes Čistenie Starostlivosti Nástroj

€21.23 - €31.68
( typ položky:z nehrdzavejúcej ocele psa špirála položka farba:červená/modrá/žltá položka veľkosť:19.5 cm*3 cm )
Pridať do zoznamu prianí

Pes Vodný Filter Výmena,Pet Studne Filtre Pre 135Oz/4L Psa Vody Misy Dávkovač,Mačka Studne Filter

€7.55 - €12.58
( pes vodný filter výmena,pet studne filtre pre 135oz/4l psa vody misy dávkovač,mačka studne filter mačka studne filter, výmena a 4, za-filtračné špongie, dokonale kompatibilná s 135oz/4l psa vody misy dávkovač pes studne filter náhradné má 3 vrstvy systém filtrácie, vysoká hustota bavlnenej netkanej textílie chytiť vlasy a trosiek, udržať vodu čistiť; a zlepšenie chuti vody tak, aby sa zvieratá mohli )
Pridať do zoznamu prianí

Pes Auto Dopravcu Sídlo Taška Pet Koša Sklopné hojdacia sieť Pet Dopravcov Taška Bezpečnosť Cestovania Oka Taška pre Malé Mačky, Psy domáce zvieratá

€273.06 - €546.12
( pet auto taška veľkosť: 39*36*26 cm materiál: matné oxford handričkou farba: čierna, sivá, prekladané váha: cca 1.1 kg platné objekty: domáce zvieratá rámci 7.5 kg podušky v cene, vymeniteľná pre čistenie )
Pridať do zoznamu prianí

30/50 Ks Šteňa Psa Cat Grooming Príslušenstvo Roztomilý Prúžok Štýl Bowties pre Psa, Mačku Gentlemanly Bowtie Príslušenstvo domáce zvieratá

€125.15
( 30/50 ks šteňa psa cat grooming príslušenstvo roztomilý prúžok štýl bowties pre psa, mačku gentlemanly bowtie príslušenstvo domáce zvieratá farba: mix farieb ( môžete si vybrať, akú farbu máte radi) materiál: páse s nástrojmi qty : 30/50 ks veľkosť: kravatu is20-40 cm 1. akceptujeme alipay, západ únie, tt.všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez )
Pridať do zoznamu prianí

Hot predaj nových pet, pes, mačka dvojité misa z nerezovej ocele špeciálne silikónové veľkú kapacitu malé zvieratko, veľké misy

€36.41
( informácie o výrobku (všetky v ruke, prosím ťa, odpusť mi pre mierne odchýlky): 【opatrenia] vyzýva zákazníkov, ktorí majú objednávku môžete kontaktovať službu zákazníkom ak chcete upraviť nákladné, a produktoch, ktoré sa nemusia zahŕňať daň prepravu.produkt predvolené funkcie opp taška balenie. 【obale výrobku] vyzýva funkcie opp balenie 【názov výrobku] vyzýva kosti v )
Pridať do zoznamu prianí

Interaktívne Spracovanie Úniku Hračka pre Malé Psy Pôvodné Pomaly Psa Feeder Zábavné Psa Kolesa Produkty Pet Príslušenstvo Úniku loptu

€70.14 - €116.90
( mačka golier, ошейник для кошек, игрушки для кошек, игрушки для собак, поводок для собак, одежда для мелких собак, одежда для собак, cama perro, cat hračka, mačky, hračky, hračka pre psa, juguetes para gatos, hračky pre psov, pes na vodítku, correa perro, golier perro, 강아지옷, obojok, postroj psa, 강아지 옷, psy príslušenstvo, )
Pridať do zoznamu prianí

Pes Snuffle Mat Proti Sklzu Zmierniť Tlak Žiarivé Farby Nosework Kŕmenie Pomaly Feeder Psa, Puzzle, Hračky pre Vnútorné

€6.02 - €9.41
( pes snuffle mat proti sklzu zmierniť tlak žiarivé farby nosework kŕmenie pomaly feeder psa, puzzle, hračky pre vnútorné popis: s jasnými farbami a roztomilý tvary, pomocou našich rohože môže stimulovať váš milovaný pet je hravosť a konzumovať ich prebytok energie, pričom sa spomaľuje ich jesť rýchlosť a zabezpečenie zdravých čriev. absolútne že táto non-slip dizajn v spodnej časti, )
Pridať do zoznamu prianí

Kousací Žuť Hračka pre Agresívne prežüva osoba pre Čistenie Zubov Žuvanie

€2.30 - €4.62
( funkcie: ootdty môžete použiť túto hračku prilákať vaše mačiatko - to-play s vami a zlepšiť váš vzťah s .bude sa cítiť šťastný - a menej pravdepodobné, že zničiť nábytok.najlepšie zo všetkých, je pomôcť čistenie zubov a odstránenie zlého dychu. to môže usmerniť ich zdravý žuvanie správanie, pomoc rastú trvalé zuby, účinnejšie odstránenie zubného plaku a zubného )